Ρωσία: Δέκα νέα Su-25SM3 εντάσονται σε υπηρεσία μέχρι το τέλος του έτους (Photos)

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πρόκειται να παραλάβουν περισσότερα από δέκα νέα αεροσκάφη  Su-25SM3 πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. 

Σε σχόλια τους σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης ρώσοι ειδικοί αναφέρθηκαν στις μεγάλες δυνατότητες του Su-25.

“Το αεροσκάφος Su-25 έχει μια σειρά τροποποιήσεων, γεγονός που δείχνει ότι το αεροσκάφος αυτό είχε μεγάλες δυνατότητες από την αρχή”, δήλωσαν οι ρώσοι εμπειρογνώμονες.

Αναφερόμενοι στο Su-25SM3, επεσήμαναν συγκεκριμένα την αυξημένη αποτελεσματικότητα και την επιβίωση του αεροσκάφους, η οποία επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση πιο σύχρονου εξοπλισμού που βοηθά στην αντιμετώπιση των επιθέσεων από άλλα μαχητικά.

“Το αεροπλάνο είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες έτσι ακόμα και αν καταστραφεί ο ένας κινητήρας, το Su-25SM3 θα είναι σε θέση να συνεχίσει την πτήση του και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του”, δήλωσαν οι ειδικοί.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, το Su-25SM3 ονομάστηκε Supergrach (superrook) από Ρώσους πιλότους. “Το πολεμικό αεροπλάνο μπορεί να καταστρέψει στόχους νύχτα και μέρα και κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το Su-25SM3 πρακτικά είναι η πιο συγχρονισμένη έκδοση του Su-25, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία από την Ρώσικη Αεροπορία στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

The post Ρωσία: Δέκα νέα Su-25SM3 εντάσονται σε υπηρεσία μέχρι το τέλος του έτους (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2wx0HFa

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.