Προβληματισμούς στις ΗΠΑ για τα αποθέματα πυρομαχικών των Gray Eagle

Ο στρατός των Η.Π.Α. ψάχνει τρόπους για την ταχεία αγορά ελαφριών πυρομαχικών ακριβείας για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του καθώς το κόστος για την χρήση των πυραύλων που αυτά χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι αποστολές που αυτά εκτελούν μεγάλη.

Ο αμερικανικός στρατός στο σύνολό του έχει εντοπίσει ένα τεράστιο έλλειμμα πυρομαχικών, καθώς πρέπει καθημερινά να εκτελεί αποστολές σε πολλά πολεμικά Θέρετρα ανά την υφήλιο. Η μακροχρόνια περικοπή του προϋπολογισμού οδήγησε σε βραδύτερη παραγωγή πυρομαχικών συνέβαλαν επίσης στην αυξανόμενη έλλειψη τους.

Εκτός από την αποθήκευση περισσότερων πυρομαχικών, ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο να καταλήξει σε ένα πιο κλιμακωτό και εύχρηστο απόθεμα πυρομαχικών με ιδιαίτερη την παρουσία μικρότερων και πιο φτηνών πυραύλων.

Ο πύραυλος Hellfire δεν σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείτε απέναντι σε στόχους που στοχοποιούν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Gray Eagle,, είπε. Ο πύραυλος Hellfire, είναι ιδανικός για να καταστρέφει μεγαλύτερους στόχους, ενώ είναι πολύ πιο ακριβός από μια κάποιον ελαφρύτερο πύραυλο. Επιπλέον, τα μικρότερα πυρομαχικά σημαίνει ότι τα μη επανδρωμένα μπορούν να φέρουν περισσότερα όπλα κατά τη διάρκεια των αποστολών.

The post Προβληματισμούς στις ΗΠΑ για τα αποθέματα πυρομαχικών των Gray Eagle appeared first on Think News.via http://ift.tt/2jfUVXi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.