Δικαιώθηκε συνταξιούχος από την Κρήτη – Το Ειρηνοδικείο «κούρεψε» τα χρέη του

«Κούρεμα» των χρεών του πέτυχε ένας 74χρονος χήρος συνταξιούχος του ΙΚΑ, μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Νεαπολέως Λασιθίου.

Συγκεκριμένα, ο 74χρονος άνδρας χρωστούσε το χρηματικό ποσό των 163.368 ευρώ μέσω 11 δανείων σε 3 τράπεζες από το Ειρηνοδικείο Νεαπολέως Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο συνταξιούχος, πατέρα τριών ενηλίκων τέκνων διαθέτει εισόδημα 1.200 ευρώ μηνιαίως από την σύνταξή του, καθώς και μία κύρια κατοικία, 55,30 τ.μ σε οικόπεδο επιφανείας 73,60 τ.μ, αγροτεμάχια και ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, χαμηλής εμπορικής αξίας.

Το Ειρηνοδικείο της Νεάπολης Λασιθίου, αφού έλαβε υπόψη του τα εισοδήματά και την περιουσιακή κατάσταση του συνταξιούχου, αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες, για την κάλυψη των χρεών του και παρά τις ενστάσεις των πιστωτριών τραπεζών περί αοριστίας κ.α το Ειρηνοδικείο της Νεαπόλεως Λασιθίου,εξέδωσε την υπαρ.13/2017 απόφαση όπου:

1.Δέχεται την αίτηση

2.Ρυθμίζει τα χρέη του αιτούντος με μηνιαίες καταβολές ποσού 375,00 ευρώ σε δόσεις πενταετίας

3.Χορηγεί περίοδο χάριτος πενταετία

4.Διασώζει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, από οποιανδήποτε εκποίηση

5.Επιβάλλει για την διάσωση της κύριας κατοικίας του στην καταβολή ποσού 12.451,91 ευρώ, επί πέντε χρόνια και μηνιαία δόση 207,52 ευρώ.via http://ift.tt/2wFAXdg

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.