Οι άγνωστες πτυχές του Κιμ Γιονγκ Ουν: Τι αποκαλύπτει πρώην σύντροφός του

  • Χαρακτήρισε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας ως «ευέξαπτο» και με χαοτικό ταμπεραμέντο
  • Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας από την ηλικία των 15 ετών ακόμα θύμωνε πολύ εύκολα

Μία άγνωστη πτυχή της προσωπικότητας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αποκαλύπτει πρώην κοπέλα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», ο Nam Sung Wook, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Εθνικής Στρατηγικής για την Εθνική Ασφάλεια (INSS), βασισμένος στην μαρτυρία μιας πρώην κοπέλας του Κιμ, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, υποστήριξε πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας από την ηλικία των 15 ετών ακόμα, που οι δυο τους είχαν σχέση, θύμωνε πολύ εύκολα και «σόκαρε» με τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας ως «ευέξαπτο» και με χαοτικό ταμπεραμέντο.

Ο Nam υποστηρίζει, πως η κοπέλα προσπάθησε κάποια στιγμή να τον πείσει να σταματήσει το κάπνισμα, ωστόσο η αντίδραση του Κιμ ήταν τόσο σφοδρή, που την σόκαρε.

«Καθώς ο Κιμ καπνίζει από νεαρή ηλικία, η φίλη του τον συμβούλεψε να σταματήσει το κάπνισμα», δήλωσε ο Nam στο συνέδριο ενός πολιτικού κόμματος στη Σεούλ την Τετάρτη, όπως ανέφερε η Yonhap News της Κορέας.

«Τότε, ο Κιμ εξερράγη χρησιμοποιώντας μια γλώσσα, η οποία την συγκλόνισε» πρόσθεσε.

«Αυτός ο σκληρός τρόπος που έδειξε με έκανε να σκεφτώ ότι τα πράγματα θα περιπλέκονταν μόλις γίνει ο «ηγέτης του έθνους», υποστήριξε ο Nam.

Η παιδική του ηλικία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε μέρος της σχολικής του εκπαίδευσης στην Ελβετία, όπου ζούσε η αδελφή της μητέρας του.

Φίλοι του και μέλη του προσωπικού του σχολείου, οι οποίοι σύμφωνα με τον Τύπο δεν γνώριζαν ότι είναι μέλος της οικογένειας που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα, θυμούνται ένα δειλό αγόρι, στο οποίο άρεσε το σκι και οι ταινίες του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ.

Είναι επίσης μεγάλος οπαδός του μπάσκετ. Ο Ντένις Ρόντμαν πρώην παίκτης των Chicago Bulls έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Πιονγκγιάνγκ και είναι ένας από τους λίγους Δυτικούς που έχουν συναντηθεί πρόσφατα με τον Κιμ.

Ήδη από την ηλικία των 8 ετών γνώριζε ότι θα διαδεχθεί τον πατέρα του,αλλά άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις τους μόλις το 2008 έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Κιμ Γιονγκ Ιλ.via http://ift.tt/2gG8FpO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.