Ο Μπουτάρης εύχεται να είναι ο Θεοδωράκης αρχηγός της Κεντροαριστεράς


Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στα πλαίσια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Στην Ελλάδα λείπει ένας κεντρώος προοδευτικός χώρος, ο οποίος θα παίρνει από παντού καλά και θα πετάει τα κακά. Το έχω πει επανειλημμένα ότι με ενοχλούν οι ορισμοί κεντροαριστερά, κεντροδεξιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης και συνέχισε: «Ξέρω πόσο ο Σταύρος πιστεύει ότι οποιαδήποτε αναγέννηση του κέντρου θα προκύψει από την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που εάν τελικά γίνει ο αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και φυσικά του το εύχομαι».

Από την δική του πλευρά, ο κ. Θεοδωράκης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

«Τώρα θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να ενώσουμε βέβαια την παράταξη, όχι για να την διχάσουμε. Παλεύουμε, πολεμάμε, ενώνουμε και τελικά νομίζω ότι θα νικήσουμε. Κι όταν λέω θα νικήσουμε, εννοώ πως θα νικήσουμε προς όφελος της χώρας. Αντίπαλος μας είναι τα πολλά άλυτα προβλήματα της χώρας», είπε χαρακτηριστικά.via http://ift.tt/2gYuEMc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.