Κλείδωσε τη μηχανή του σε κολώνα πάνω σε πεζοδρόμιο αδιαφορώντας για τους πεζούς - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Καθημερινό φαινόμενο είναι δυστυχώς τα παράνομα παρκαρίσματα, καθώς πολλοί είναι οι ασυνείδητοι οδηγοί που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια, μπροστά από εισόδους κτιρίων, σε διαβάσεις πεζών, ακόμη και σε... θέσεις για ΑμεΑ.

Σε νέα φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την οδό Γενναίου Κολοκοτρώνη, βλέπουμε έναν οδηγό, ο οποίος εκτός του ότι έχει παρκάρει παράνομα τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας τους πεζούς να περάσουν, την έχει... δέσει κιόλας σε κολώνα φωτισμού του δρόμου.

Επίσης, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης, ο οδηγός απαγορεύει και τη διέλευση σκύλων από το σημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης enikos.gr:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2fb2ld0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.