Ενδιαφέρον της Σουηδίας για την απόκτηση αντιαεροπορικών συστημάτων

Η Σουηδία πιστεύεται ότι είναι πολύ κοντά στη λήψη απόφασης σχετικά με την απόκτηση ενός συστήματος αεράμυνας, σύμφωνα με τις δηλώσεις ενός υπάλληλου της Raytheon.

Η Σουηδία θα διεξάγει πολύ σύντομα έναν διαγωνισμό για την απόκτηση ενός συστήματος αεράμυνας,με κορυφαίους υποψηφίους το αμερικανικό  σύστημα Patriot και το γαλλικό σύστημα  SAMP / T της Eurosam,.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Πολωνία βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιλέξει το αντιπυραυλικό σύστημα Patriot μετά από πολλά χρόνια συζήτησης σχετικά με το αν η επιλογή ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της χώρας.

Ο Michael Tronolone, διευθυντής της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ για το τμήμα Integrated Defense Systems της Raytheon, δήλωσε την Τετάρτη  πως προβλέπει ότι η Σουηδία θα κάνει μια επιλογή πολύ σύντομα, πράγμα που σημαίνει την έκδοση επιστολής με αίτημα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τον περασμένο μήνα, η σουηδική κυβέρνηση θα δαπανήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την άμυνα της τα επόμενα τρία χρόνια και αναμένεται να αποκτήσει μια κάποιο οπλικό σύστημα αεράμυνα. Ο προϋπολογισμός θα δημοσιοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

The post Ενδιαφέρον της Σουηδίας για την απόκτηση αντιαεροπορικών συστημάτων appeared first on Think News.via http://ift.tt/2xbMuB5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.