Σοκ στη Γλυφάδα: Μαθητής έπεσε στο κενό επειδή τον είχε κλειδώσει η δασκάλα του!

Αναστάτωση στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, όπου μαθητής 7 ετών έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι του.

Το παιδί είχε κλειδωθεί μόνο του, σε αίθουσα του Σχολείου απο την δασκάλα του, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν αυτό συνέβη κατά λάθος ή στο πλαίσιο κάποιας τιμωρίας.

Όπως όλα δείχνουν, προσπάθησε να βρει διέξοδο, με αποτέλεσμα όμως να πέσει στο κενό απο ύψος περίπου 4 μέτρων, απο τον πρώτο όροφο του σχολείου όπου βρισκόταν η αίθουσα.

Το αγοράκι έχει τραυματιστεί στο πόδι του κι έχει μεταφερθεί στο “Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού” για τις πρώτες βοήθειες και την αντιμετώπιση του τραύματος του απο τους ειδικευμένους ιατρούς.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι και δεν ενημερώθηκε η Αστυνομία, παρά μόνο το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί το παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Εκ των υστέρων, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας, απο το ΑΤ Γλυφάδας ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση, ιδίως σε ότι αφορά το πώς κλειδώθηκε το παιδί στην αίθουσα.

The post Σοκ στη Γλυφάδα: Μαθητής έπεσε στο κενό επειδή τον είχε κλειδώσει η δασκάλα του! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2f8hH21

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.