Το πρωί καθάρισαν την παραλία στη Σαρωνίδα και το μεσημέρι "μαύρισε" ξανά - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Απελπιστική είναι η κατάσταση σε πολλές παραλίες της Ανατολικής Αττικής, λόγω της ρύπανσης των υδάτων από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Η πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε έχει προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή, ενώ τα συνεργεία καθαρισμού συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απορρύπανση των υδάτων.

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια του enikos.gr, Ντόρα Κωνσταντοπαίδου, παρόλο που η παραλία στη Σαρωνίδα καθαρίστηκε σήμερα το πρωί, το μεσημέρι η θάλασσα "μαύρισε" και πάλι από το μαζούτ.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2y5U6mq

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.