Νέα καταγγελία αναγνώστη για το Μπούρτζι: Εγκυμονεί κινδύνους για τους επισκέπτες - ΦΩΤΟ


Θλιβερή είναι η εικόνα που αντικρίζουν όσοι επισκέπτονται το «Μπούρτζι», το Ενετικό Κάστρο μέσα στη θάλασσα του Ναυπλίου.

Αναγνώστες του enikos.gr, καταγγέλλουν την άθλια εικόνα του Θαλασσόπυργου, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως εγκυμονεί κινδύνους για τους επισκέπτες, αφού παντού υπάρχουν διασκορπισμένα αντικείμενα εργοταξίου.

Πεταμένα σκουπίδια, σάκοι με τσιμέντο, τούβλα και πέτρες, είναι μερικά από τα αντικείμενα που συνθέτουν την εικόνα του Φρουρίου.

«Η κατάσταση είναι απελπιστική. Ενώ το Φρούριο είναι εργοτάξιο , η επίσκεψη επιτρέπεται. Πριν πάω δεν γνώριζα για την κατάσταση αυτή. Αφού πήγα βρέθηκα σε ένα τεράστιο γιαπί με κρυμμένους κινδύνους παντού. Μαζί μου ήταν και κάποιοι ξένοι. Ένιωσα ντροπή που επισκέφθηκαν αυτό το μνημείο και αντίκρισαν αυτή την εικόνα», αναφέρει ο αναγνώστης, ο οποίος μας έστειλε και φωτογραφίες από την τραγική εικόνα του κάστρου.

«Γιατί οι αρμόδιοι επιτρέπουν να πάει κάποιος στο Μπούρτζι, αφού βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του επισκέπτη;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2xa5pMU

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.