Έκαναν μπάνιο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας... αγνοώντας το μαζούτ - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η οικολογική καταστροφή στις παραλίες της Αττικής μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη 2" που είχε σαν αποτέλεσμα τη διαρροή μεγάλης ποσότητας μαζούτ και πίσσας στο Σαρωνικό.

Σε φωτογραφίες που έστειλε o αναγνώστης του enikos.gr Νίκος Μπερτζελέτος φαίνεται να έχει μαυρίσει από το μαζούτ και η παραλία της Αγίας Μαρίνας όμως την ιδία ώρα αρκετοί ήταν αυτοί που αδιαφορούσαν για αυτή την κατάσταση και βουτούσαν στη θάλασσα.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2fr5l26

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.