ΔΕΘ: Ήταν όλοι εκεί, ποιοι τράβηξαν όμως τα βολέματα; Εικόνες

Ήταν όλοι εκεί... Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκαν πρώην πρωθυπουργοί, γαλάζιοι βουλευτές αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στην ΔΕΘ το «παρών» έδωσαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Φυσικά, στο Βελλίδειο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Παρών και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τον Ηλία Ψινάκη.  Φυσικά, από το πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν έλειψε η σύζυγός του, Μαρέβα αλλά και η αδερφή του και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.


Δείπνο Καραμανλή

Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Την πρωτοβουλία για το δείπνο ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό Βάκης Φραντζής.

Ανάλογες συναντήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, καθώς ο Κώστας Καραμανλής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής και μετέπειτα πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός και αποδέχεται με χαρά τις προτάσεις τους αφού νιώθει σε οικείο περιβάλλον.


via http://ift.tt/2xqh1f0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.