Η ευφάνταστη ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Προκήρυξη με τίτλο «Οι νέοι Δαναοί και τα δώρα τους», ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με την επίθεση με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο, δύο μέρες πριν την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη χώρα μας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος – εμπορικός αντιπρόσωπος ήρθε να υφαρπάξει όσα περισσότερα μπορεί», δίνοντας «νέα πνοή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και βλέψεις της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο, συμμετέχοντας σε βομβαρδιστικές επιθέσεις».

Τονίζεται μάλιστα πως ο γάλλος Πρόεδρος «είναι ανεπιθύμητος και αυτός και οι φίλοι του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επίσκεψη Μακρόν, συνοδεύεται ή μάλλον συνοδεύει σαράντα τουλάχιστον διευθυντές μεγάλων γαλλικών εταιρειών, προκειμένου, στο όνομα της ανάπτυξης, να «αγοράσουν» δημόσια αγαθά όπως το νερό και οι συγκοινωνίες, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Ο Πρόεδρος – εμπορικός αντιπρόσωπος που ήρθε να υφαρπάξει όσα περισσότερα μπορεί, είναι ο ίδιος που αμέσως μόλις εκλέχτηκε, έσπευσε να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις στην χώρα του, καταδικάζοντας στο όνομα της ανάπτυξης, τους Γάλλους εργαζόμενους στη φτώχεια και την ανασφάλεια.

Είναι ο ίδιος που συνεχίζει, δίνοντας νέα πνοή μάλιστα, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και βλέψεις της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο, συμμετέχοντας σε βομβαρδιστικές επιθέσεις.

Είναι ο ίδιος, που δεν διστάζει, στο όνομα της γεωστρατηγικής πολιτικής, να εξοπλίζει τους φονιάδες του ISIS και να τους εξαπολύει ενάντια στους λαούς της περιοχής.

Είναι ανεπιθύμητος και αυτός και οι φίλοι του.

Ενάντια στο δουλικό ξεπούλημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του Μακρόν και των συμμάχων του.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ».via http://ift.tt/2gNkZV8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.