Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για το πρόβλημα της υγείας της - ΒΙΝΤΕΟ


Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μίλησε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η νεαρή δημοσιογράφος, είχε αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πως στις αρχές Αυγούστου είχε μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι, ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί.

«Πήγα στο νοσοκομείο με μια επιληπτική κρίση, ευτυχώς ήταν ο σύντροφός μου δίπλα μου, μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, και μου είπαν ότι έχω έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι. Θα μπορούσα να έχω πάθει εγκεφαλικό, είχα Άγιο... Λέω δεν γίνεται, θα μου ανοίξουν το κεφάλι; Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν έπρεπε να το μοιραστώ, αλλά σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε πολύ χειρότερα από μένα, οπότε ίσως μπορώ να βοηθήσω... Στις 28 του μήνα θα χειρουργηθώ, γίνεται κρανιοτομή, με ρομπότ, θα μείνω μία μέρα στην εντατική για προληπτικούς λόγους. Αυτό με τα μαλλιά άσε, θα μου ξυρίσουν λίγο το κεφάλι... βέβαια είναι το λιγότερο, αλλά... Μου στέλνουν κάθε μέρα ότι ανάβουν ένα κεράκι για μένα, και κάνουν προσευχή...», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο από το "Ε":via http://ift.tt/2xfPxZA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.