Ιωάννινα: Τυνήσιος έσπειρε τον τρόμο καθώς κυκλοφορούσε με σπαθί

Το πανικό έσπειρε περίπου στις 4 τα ξημερώματα, στο κέντρο των Ιωαννίνων, ένας 44χρονος Τυνήσιος με ελληνική υπηκοότητα, καθώς έχει παντρευτεί Ελληνίδα, ο οποίος βγήκε στον δρόμο ημίγυμνος με ένα ποδήλατο και κραδαίνοντας στα χέρια ένα σπαθί!

Ο δράστης, αρχικά επιχείρησε να αφοπλίσει και να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού που επιχείρησε να τον σταματήσει, δίχως να τα καταφέρει και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο. Στο μεταξύ, ο αστυνομικός που συνεπλάκη μαζί του, κάλεσε ενισχύσεις.

Ο 44χρονος εισέβαλε με το σπαθί μέσα σε ένα καφενείο επί της οδού Αβέρωφ στο κέντρο της πόλης και άρχισε να απειλεί τους θαμώνες. Μάλιστα, κάποια στιγμή καταδίωξε ένα πολίτη έξω από το καφενείο που μάλλον έκανε και κάποια κίνηση προς το μέρος του και αποπειράθηκε να τον τραυματίσει, ευτυχώς δίχως να τα καταφέρει, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, έπεσαν πάνω του, τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε, ο 44χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει άλλωστε σχετικό ιατρικό ιστορικό και στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο δράστης συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων.

The post Ιωάννινα: Τυνήσιος έσπειρε τον τρόμο καθώς κυκλοφορούσε με σπαθί appeared first on Think News.via http://ift.tt/2x5pVim

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.