Αυτοί είναι οι πέντε συχνότεροι μύθοι για το σεξ

Ποιοι είναι οι συχνότεροι μύθοι που κυκλοφορούν για το σεξ και ποια η αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτούς; Ιδού πέντε από αυτούς που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες μας στις σεξουαλικές μας σχέσεις.

Το μέγεθος του πέους καθορίζει την απόλαυση της γυναίκας. Στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει καθώς μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών θεωρεί το μέγεθος του πέους ως πολύ σημαντικό για την απόλαυση.

Τα ερωτευμένα ζευγάρια κάνουν σεξ κάθε μέρα. Σύμφωνα όμως με έρευνα, η ιδανική συχνότητα σεξ των ευτυχισμένων ζευγαριών είναι μια φορά την εβδομάδα.

Υπάρχει πρόβλημα στη σχέση αν το σεξ δεν είναι καλό. Αυτό εν μέρει μπορεί να ισχύει, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική απόδοση, όπως κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι άντρες έχουν πάντα διάθεση για σεξ. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα οι άντρες που νιώθουν ότι «πρέπει» καθημερινά να έχουν διάθεση για σεξ έχουν και τα συχνότερα προβλήματα στύσης.

Μετά την ηλικία των 60 δεν υπάρχει σεξουαλική δραστηριότητα. Μπορεί η σεξουαλική δραστηριότητα να μειώνεται σημαντικά, όμως συνεχίζει να υφίσταται και σε αυτή την ηλικία.via http://ift.tt/2eFDVVf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.