Κομμάτια μαζούτ σε μέγεθος βότσαλου σε παραλία της Παλαιάς Φώκαιας - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Η παραλία στο Θυμάρι στην Παλαιά Φώκαια αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τους Αθηναίους που επιθυμούσαν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια ήσυχη και το κυριότερο καθαρή παραλία.

Όλα αυτά όμως κινδυνεύουν να ανατραπούν μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό που προκλήθηκε με τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη 2" ανοιχτά της Σαλαμίνας. Αναγνώστης του enikos.gr που επισκέφτηκε σήμερα την παραλία εντόπισε μεγάλα κομμάτια μαζούτ όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτογραφία που έστειλε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα κομμάτια αυτά έχουν ξεφύγει από τα φράγματα και καταλήγουν στις παραλίες τις νοτιοανατολικής Αττικής.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2xaOjhM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.