Οδηγοί παίζουν κορώνα-γράμματα τη ζωή των παιδιών τους - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Κορώνα - γράμματα παίζουν τη ζωή των παιδιών τους αρκετοί οδηγοί μοτοσικλετών. Πιστεύοντας ότι τίποτα κακό δεν μπορεί να τους συμβεί, ανεβάζουν τα παιδιά τους στις μηχανές χωρίς να τους φορούν προστατευτικό κράνος.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που στις μοτοσικλέτες βρίσκονται ακόμη και τρεις αναβάτες με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να εκτίθενται σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr από τους δρόμους του λεκανοπέδιου.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2yg3Mf6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.