Μπλεξίματα για την κυρία Νετανιάχου-Σκέψεις εισαγγελέα να της ασκήσει δίωξη

Ο γενικός εισαγγελέας του Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο να ασκήσει δίωξη κατά της Σάρα Νετανιάχου, συζύγου του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Ντενιάχου, με βάση την υποψία ότι έκανε χρήση κρατικών πόρων για την οργάνωση προσωπικών δείπνων και αγορά υπηρεσιών κέτερινγκ ύψους 100.000 δολαρίων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι ο γενικός εισαγγελέας εξετάζει την περίπτωση της άσκησης δίωξης κατά της Σάρα Νετανιάχου για κατηγορίες που αφορούν απόκτηση αγαθών μέσω απάτης, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης.

Μήνυμα που αναρτήθηκε αργά χθες το βράδυ στην σελίδα του πρωθυπουργού στο Facebook απαντά στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης για επικείμενη ανακοίνωση του γενικού εισαγγελέα Αβιχάι Μάντελμπλιτ αναφέροντας ότι οι κατηγορίες κατά της Σάρα Νετανιάχου είναι «παράλογες και θα αποδειχθούν αβάσιμες».

The post Μπλεξίματα για την κυρία Νετανιάχου-Σκέψεις εισαγγελέα να της ασκήσει δίωξη appeared first on Think News.via http://ift.tt/2xUc63W

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.