Συρία: 6 Κούρδοι τραυματίες σε επίθεση της συριακής αεροπορίας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τουλάχιστον έξι μαχητές των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF) τραυματίστηκαν σε επίθεση των αεροπορικών δυνάμεων της Συρίας στα ανατολικά της χώρας σύμφωνα με μια κουρδική πηγή σε ξένα μέσα ενημέρωσης το Σάββατο.

Οι δυνάμεις των  SDF ξεκίνησαν τη δική τους επιχείρηση εναντίον του ISIS στη επαρχία της Deir ez-Zor, όπου οι δυνάμεις της Συριακής Κυβέρνησης διεξάγουν ήδη μια επιτυχημένη επιχείρηση με τη στήριξη ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων.

Τον Νοέμβριο του 2016, η SDF ξεκίνησε τη διεξαγωγή της επιχείρησης  Euphrates Rage για να ανακαταλάβει την Raqqa από τον ISIS  με την υποστήριξη του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. 

Η Deir ez-Zor,  βρίσκεται 140 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρώην «πρωτεύουσας» του ISIS την Raqqa,και  βρισκόταν υπό πολιορκία για πάνω από τρία χρόνια. Στις 5 Σεπτεμβρίου, τα συριακά στρατεύματα κατάφεραν να άρουν τον αποκλεισμό της πόλης από τους Τρομοκράτες.

The post Συρία: 6 Κούρδοι τραυματίες σε επίθεση της συριακής αεροπορίας appeared first on Think News.via http://ift.tt/2x9Gysj

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.