Μαϊάιμι: Περισσότερες από 50 συλλήψεις για λεηλασίες κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίρμα

Περισσότερους από 50 υπόπτους για λεηλασίες κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίρμα συνέλαβε η αστυνομία της περιοχής του Μαϊάμι, μεταξύ αυτών 26 πρόσωπα που κατηγορούνται ότι διέρρηξαν ένα μονάχα κατάστημα Wal-Mart, ανέφεραν σήμερα οι αρχές.

Οι δημοτικές αρχές ήραν σήμερα το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μεταξύ 7 το απόγευμα και 7 το πρωί που είχε επιβληθεί από την Κυριακή. Επιπλέον, αξιωματικοί της αστυνομίας επισήμαναν ότι αστυνομικοί θα εργάζονται σε 12ωρες βάρδιες, όλο το 24ωρο, για να αποτρέψουν όποιες εγκληματικές ενέργειες.

Η διάρρηξη στο κατάστημα Wal-Mart έλαβε χώρα τη νύχτα του Σαββάτου, στο βόρειο τμήμα της πόλης του Μαϊάμι, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Μαϊάμι Ντέιντ, ο Αλβάρο Ζαμπαλέτα.

 

Μεταξύ των υπόπτων για λεηλασίες είναι κι έξι άνδρες που συνελήφθησαν χθες και κατηγορούνται ότι εισέβαλαν σε καταστήματα στο Μιντάουν Μαϊάμι και έκλεψαν εμπορεύματα όπως παπούτσια, τσάντες και φορητούς υπολογιστές.

The post Μαϊάιμι: Περισσότερες από 50 συλλήψεις για λεηλασίες κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίρμα appeared first on Think News.via http://ift.tt/2y2Nshw

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.