Επίσημο: Στις 27 Σεπτεμβρίου το φιλικό μεταξύ Άρη – Μπόκα Τζούνιορς

Η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού αγώνα μεταξύ του Άρη και της Μπόκα Τζούνιορς οριστικοποιήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία για τη διεξαγωγή του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους φιλική συνάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ΑΡΗΣ φέρνει ξανά στην Ελλάδα την ομάδα-θρύλο της Λατινικής Αμερικής, με οπαδούς σε όλο τον κόσμο, για μια ποδοσφαιρική παράσταση, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη μας φιλική συνάντηση, σ’ ένα παιχνίδι που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στη «μαγεία» του Κλεάνθης Βικελίδης και στο μεγαλείο των οπαδών μας.

Ραντεβού, λοιπόν, ξανά στις 27 του μήνα σε μια μεγάλη γιορτή για τον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη.

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, καθώς και άλλες λεπτομέρειες, που αφορούν τη διεξαγωγή του μεγάλου φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες».via http://ift.tt/2wO3OMv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.