Γιατί με την Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (Λ.Ε.Π.ΕΝ) αυτό το ΟΧΙ θα γραφτεί στην ιστορία.

Δελτίο τύπου

Και για να εξηγούμαστε αγαπητοί μου η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση δεν εμφανίσθηκε ξαφνικά.

Απλά τώρα ωρίμασε η ώρα να ενωθεί, να μπει μπροστά και να οδηγήσει τις εξελίξεις. Εκεί που οι άλλοι ακόμα σχεδιάζουν. Εκεί που οι άλλοι προδίδουν. Όταν οι άλλοι συνθηκολογούν. Όταν κάποιοι παίζουν με τις δικές μας ζωές και των παιδιών μας.

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ γεννήθηκε αρχικά ως αντίδραση σε ένα σύστημα προδοτών που έσυρε Ελλάδα και Έλληνες στην φτώχεια και την υποδούλωση. Δύο χρόνια μετά ήρθε η ώρα να ενώσει πατριώτες και να γίνει από αντίδραση ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ανατροπή δεν έρχεται με τις συνηθισμένες άναυδες ανόητες κραυγές. Η ανατροπή θα έρθει παίρνοντας τον λαό μαζί της, ώστε να κάνει πράξη την βούληση του. Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι αυτόνομο κίνημα. Πορεύεται με τα δικά της στελέχη μέσα από την κοινωνία, την πολιτεία, τη γνήσια εκκλησία.

Με ψευτοπατριώτες του καναπέ και ναζιστές που ονειρεύονται εγκληματικές ενέργειες δεν έχει σχέση ούτε θα αποκτήσει. Η Λ.Ε.Π.ΕΝ αγωνίζεται με τον λαό για τον λαό. Διεκδικεί την ψήφο, διεκδικεί την εξουσία ώστε ο ίδιος ο Έλληνας να αποκτήσει ξανά την εξουσία για την χώρα του.

Κάναμε το κάλεσμα μας στο συνέδριο που πρόσφατα έγινε. Τέλος οι συζητήσεις. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι εδώ δυνατή και έτοιμη να οδηγήσει την πατρίδα στην σωτηρία της. Όποιος φορέας θελήσει ακολουθεί. Η Ελλάδα δεν χαρίζεται. Η Ελλάδα θέλει την δύναμη της πίσω. Οι Έλληνες θέλουν επιτέλους να γίνει σεβαστή η απόφαση του. «Ελεύθερη Ελλάδα»..

Στον δρόμο για την ανατροπή θα βρεθούμε μαζί με δυνάμεις που έχουν την πατρίδα πάνω από καρέκλες και προσωπικές φιλοδοξίες. Που έχουν σαν χρώμα την Γαλανόλευκη και ότι πρεσβεύει αυτή. Κάποιοι επιμένουν σε χρώματα και πτέρυγες. Εμείς επιμένουμε σε σωτηρία. Στις επόμενες εκλογές θα τα χάσουν στο μέτρημα των ψήφων. Εκεί θα δουν πως για μια ακόμη φορά ο λαός δεν αστειεύεται. Στο πραγματικό μέτρημα θα το βάλουν στα πόδια.

Είμαστε εδώ και είμαστε αποφασισμένοι. Πόρτα πόρτα, σπίτι σπίτι, καφενείο καφενείο, εκκλησία εκκλησία, εκεί έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Μερικοί βιάστηκαν. Εμείς και ο Ελληνικός λαός όμως δεν κάνουμε πλάκα. Εμείς και οι Έλληνες θα δώσουμε την απάντηση με όποιους έπαιξαν με την πατρίδα και εμάς μαζί.

Είναι η ώρα για ένα δεύτερο μεγάλο ΟΧΙ που θα επικρατήσει. Γιατί με την Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση αυτό το ΟΧΙ θα γραφτεί στην ιστορία.

Ο Γραμματέας της Λ.Ε.Π.ΕΝ Γέροντας Ιλαρίων.

ellinikipatriotikienosi

The post Γιατί με την Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (Λ.Ε.Π.ΕΝ) αυτό το ΟΧΙ θα γραφτεί στην ιστορία. appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.