ΚΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Σχόλιο από τη ΡΙΤΑ στην ανάρτηση :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ Λ.ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ: ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;

ΠΑΝΤΩΣ….Ο ΤΟΤΕ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΙΟΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ,ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ»!
ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΜΕΣ’ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΥΔΡΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΥΧΑΙΑ…..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΧΕΤΑΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗΣ ΤΗΣ.

ΑΥΤΗ Η » ΕΝΡΙΕΤΤΑ ΜΕΡΤΖ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΥΧΙΕΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ.

Η ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ/ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΥΧΙΕΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ+ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕ….ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ=ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΧΑΛΔΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΤΕ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ…..ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΝΙΟΤΕ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;ΕΓΓΡΑΦΑ/ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΕΡΑΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ

ΣΚΟΤΩΣΕ;ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!ΟΙ ΑΓΙΟΥΛΗΔΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ/ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΠΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑΝ!
ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ‘ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ’ ΑΔΡΑ!ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗΝ.ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ…..

ΕΙΧΕ ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ…ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ,ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ…..
ΑΥΤΟΙ «ΣΩΘΗΚΑΝ» ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ…..

ΚΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

«ΑΣΚΟΣ ΚΛΗΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΗΔΕΠΩΠΟΤΕ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ» ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ Λ.ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ: ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

The post ΚΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ. appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.