Ελ-λάς! – Πως αποδεικνύεται η αυτοχθονία των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου

Ελ – λάς (η χώρα των Ελ και μετέπειτα των Ελλήνων, απογόνων των Ελ). Πρόκειται για το μοναδικό έθνος πάνω στο πλανήτη, κουβαλώντας ιστορία πολλών χιλιάδων ετών και συνάμα πολιτισμό, ήθος και φιλότιμο. 

Κάνοντας σημαία τους την Ελευθερία και το Δίκαιο, οι Έλληνες κυρίευσαν όλον τον κόσμο κατά την αρχαιότητα, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες τους στην οικουμένη. Πλούσια ιστορία, ακόμη πλουσιότερη η γνώση που κουβαλούσαν οι πρόγονοι των σύγχρονων Ελλήνων, στις φλέβες των οποίων εξακολουθεί να ρέει ο ΙΧΩΡ.

Αυτήν την κυριαρχία, ακόμη και την ύπαρξη των Ελλήνων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αμφισβητούν φανερά σήμερα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν τους Έλληνες να ξεχάσουν.

Το λεγόμενο «δόγμα Κίσινγκερ» για να ξεχαστεί ο πολιτισμός, η ιστορία, η πίστη στο Θεό και η γλώσσα, επιβάλλεται στην Ελλάδα της νέας εποχής και έχει καταστεί απόλυτα επιτυχές.

Θυμηθείτε: Ο Κίσσινγκερ νίκησε τους Έλληνες

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Κάποτε, την δεκαετία του ΄70,  ο Κίσσινγκερ είχε πει, ότι πρέπει να χτυπήσουνε τους Έλληνες, στην ιστορία, την γλώσσα και την θρησκεία τους.

Αυτό και έγινε. Οι Έλληνες σήμερα δεν μιλούν καλά ελληνικά και δεν μπορούν να διαβάσουν καν εφημερίδα, αν το κείμενο είναι λίγο σοφιστικέ, πόσο μάλλον τα σχετικά απλά κείμενα του Ευαγγελίου και της Παλιάς Διαθήκης και δεν συζητάμε καν για τα παλαιότερα κείμενα των Ελλήνων σοφών.

Οι Έλληνες δεν ξέρουν καθόλου ιστορία, ούτε την ελληνική ούτε την παγκόσμια και δεν ξέρουν κατά που πέφτει η Αγγλία.

Οι Έλληνες είναι τύποις μόνον Χριστιανοί και ξέρουν περισσότερα για τον Μωυσή παρά για τον Χριστό.

Κατά τα άλλα, θέλουμε να καθόμαστε με τον φραπέ και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στο χέρι, να μας ταΐζουν οι κουτόφραγκοι, επειδή οι πρόγονοί μας έδωσαν στον κόσμο τα φώτα τους.

Οι Αμερικάνοι στις πρόσφατες εκλογές, απέδειξαν ότι δεν είναι Αμερικανάκια και ότι δεν μασάνε από τα παραμύθια της νέας τάξης και ότι τα Αμερικανάκια είναι οι Νεοέλληνες, που έφαγαν ολόκληρο το παραμύθι της αριστερής προπαγάνδας τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Περπατάς στο δρόμο και συναντάς άτομα με IQ ραδικιού και πολύ βάζω.

Το να βρεθεί πολιτικός στην Ελλάδα που να βγει και να πει «να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη και πάλι», είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο που θα έχουμε ακούσει ποτέ.

Να διευκρινίσω, ότι το ανέκδοτο, δεν είναι το να ξαναγίνει μεγάλη η Ελλάδα, αλλά το να βρεθεί τέτοιος πολιτικός που θα το πει έστω και σαν ψεύτικη υπόσχεση.

Οι πολιτικοί λένε αυτά που θέλει να ακούσει η πλειοψηφία του κόσμου και η πλειοψηφία στην χώρα μου δυστυχώς αποτελείται από τεμπελόσκυλα, ποτισμένα με αριστερή κουλτούρα σύμφωνα με την οποία, υπεύθυνο για όλα πρέπει να είναι το κράτος, οι μόνοι άξιοι λόγου πολίτες του οποίου, είναι αποκλειστικά οι συνταξιούχοι και οι υπάλληλοι, αφού οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ελεεινά καθάρματα που πρέπει να τους κάψουμε στην πυρά.

Η αλήθεια πονάει, αλλά εγώ δεν έγινα πολιτικός για να μπορώ να σας την λέω.

Τα σχόλια δικά σας.

Το πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα είναι του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος αναφερόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο, στην ουσία υποστήριξε πως Έλληνες ΔΕΝ υπήρχαν κατά την αρχαιότητα.

(ΗΧΗΤΙΚΟ: Τον γύρο της Αλβανίας κάνει η δήλωση του Θ. Πάγκαλου που αποκαλεί τον Μέγα Αλέξανδρο «αλβανό»)

Ωστόσο ο Ισοκράτης είχε άλλη γνώμη ήδη από τον 4ο αιώνα π.Χ. , ακόμη και για την αυτοχθονία των Ελλήνων, σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου, περιοχές που χαρακτηρίζονταν ως «κυρίως Ελλάδα».

Ας δούμε ωστόσο τι λέει:

«Ταύτην γάρ οικούμεν ούχ εταίρους εκβαλόντες ούδην έρημον καταλαβόντες ούδην εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, αλλά ούτω καλώς καί γνησίως γεγόναμεν, ώστε εξ ήσπερ έφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τόν χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες όντες καί τών ονομάτων τοίς αυτοίς οίσπερ τούς οικειωτάτους τήν πόλιν έχοντες προσειπείν: μόνοις γαρ ημιν των Ελλήνωντην αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλέσαι προσήκει»

el.gr

The post Ελ-λάς! – Πως αποδεικνύεται η αυτοχθονία των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.