Αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται …Πρέπει να φύγουν !!!

Αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται ολοκληρωτικά, αυτή και ο λαός της. Πρέπει να φύγουν. Mαζί με αυτούς και οι καραβανάδες. Οι αστυνομικοί. Εισαγγελείς-Δικαστές. Όλο το κρατικό οικοδόμημα είναι σάπιο. Όλοι τους βαθιά διεφθαρμένοι. Ακόμα και οι σκέψεις τους είναι ποινικά κολάσιμες. Πρέπει να υπάρξει μια «αλλαγή» που θα ταρακουνήσει όλο τον πλανήτη.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει στο μέλλον με φράξιες από εθνομηδενιστές, αριστεριστές ( ακροδεξιούς) τραμπούκους, χιλιάδες καλοβολεμένους κηφήνες του Δημοσίου και τα ΜΜΕ του καρτέλ . 

Την Ελλάδα την κυβερνάει το ΜΗΔΕΝ. Αλητάμπουρες. Μαφιόζοι. Συνδικάτο του υποκόσμου από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Παλιόκοσμος που δύσκολα συναντάς σε ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΠΕΘΑΙΝΕΙ κόσμος…βυθίστηκαν νιάτα σε βαριά κατάθλιψη για να παριστάνουν οι μαφιόζοι τους σωτήρες…τους επαναστάτες…τους celebrities στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου….

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ …..τα μέτρα δεν θα έχουν τέλος!

http://ift.tt/1ne4c73

The post Αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται …Πρέπει να φύγουν !!! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.