Ο πάστορας προειδοποιεί τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για δύσκολους καιρούς.

Γράφει ο Pastor Carmack – All News Pipeline .

Είμαι  πάστορας και στην οικογένειά μας συχνά η γυναίκα μου έχει περισσότερη πνευματική αντίληψη από μένα. Πολλές φορές έχουμε μιλήσει και συμφωνήσαμε, ότι χωρίς την παρέμβαση του Παντοδύναμου Θεού, δεν υπάρχει ελπίδα για την Αμερική. Πολλές φορές συμφώνησα με τους φίλους στην ίδια πρόταση, αλλά με την απελπισία να βλέπω την Αμερική στο χείλος της καταστροφής, ξεχνώ συχνά ότι πρέπει να ασκήσουμε τη σαφή βιβλική οδηγία, «προσευχηθείτε για τους εχθρούς σας».

Mατθ 5:44 Αλλά σας λέω: Αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευλογείτε τους κακούς σας, κάνετε καλό σε όσους σας μισούν, και προσεύχεστε για εκείνους που σας χρησιμοποιούσαν και σας διώκουν.«Πρέπει να προσευχηθούμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει πραγματικός ευαγγελιστής, ο άμβωνας που χτυπά με πύρινη αναπνοή, ο διάβολος που αγωνίζεται με τον Χριστιανό!», Τότε πρέπει να προσευχόμαστε για την προσωπική του ασφάλεια.

Και, όπως είναι απογοητευτικό, όπως σίγουρα είναι …
«Πρέπει να προσευχηθούμε ότι οι Χίλαρι και Ομπάμα και Κομίι και Ρόζενσταϊν κ.λπ., κλπ.,να γίνουν πραγματικοί Χριστιανοί!»

Το πρόβλημά μου είναι ότι η παλιά μου αμαρτωλή φύση συνεχίζει να εκτρέφει το άσχημο κεφάλι της, καθώς θέλω να πάω στην Ουάσινγκτον και να κτυπήσω ολόκληρο το μάτσο, με μια δέσμη κάκτου της Αριζόνας ή ροζέ κλαδιά.

Αυτό είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Θυμάμαι μια ιστορία, για έναν παλιό ινδό τζέντλεμαν που σώθηκε και στη συνέχεια εξήγησε την πιο καινούργια του δυσάρεστη κατάσταση στον πασόν του:
«Έλαβα ένα μαύρο σκυλί και ένα λευκό σκύλο  μέσα μου. Ξέρω ότι έβαλα να τρώω το λευκό, αλλά συνεχίζω να θέλω να τροφοδοτήσω το μαύρο, αλλά όταν το κάνω, συνεχίζει να κερδίζει! «

Δεν ξέρω για τον αναγνώστη, αλλά πρέπει να πολεμήσω σχεδόν κάθε μέρα. Συνεχίζω να τρώω λάθος σκυλί και στη συνέχεια να αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζω να μασώ.

Πρέπει να αλλάξουμε την τακτική μας. Υπάρχει μια παλιά παροιμία που μας διδάσκει τι πρέπει να κάνουμε, αν και είναι σχεδόν αδύνατο, σίγουρα θα φαινόταν:
Πρ 25:21 Αν ο εχθρός σου πεινάσει, δώσε του ψωμί για φαγητό. Και εάν διψαστεί, να του δώσετε νερό για να πιει:
Ο πάστορας προειδοποιεί τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για δύσκολους καιρούς. - Εικόνα1
22 Διότι θέλεις γεμίσει κάρβουνα επί της κεφαλής αυτού, και ο Κύριος θέλει σε ανταμείψει.

Ο Ματθαίος 5:44 μας λέει το ίδιο πράγμα, «… προσεύχεστε γι ‘αυτούς που σας χρησιμοποιούν παράνομα …» Το πρόβλημα είναι, ακόμα και αν κατανοούμε τη λύση σαν γενικό κανόνα, αν και γνωρίζουμε καλύτερα, σε περιόδους στρες συχνά, Τον πατριωτισμό και την αγάπη στη χώρα μας πάνω από τη δέσμευσή μας στον Ιησού και τις διδασκαλίες Του. Θέλουμε να θυμηθούμε τη χώρα μας σαν κάτι που υπήρξε πριν από αυτό που έχει γίνει. Ονομάζουμε τον Κογκρέσο μας και τον μασάμε και γράφουμε επιστολές στον συντάκτη και κάνουμε ομιλίες, αλλά δεν φτάνουμε καθόλου, επειδή αγωνιζόμαστε μια πνευματική μάχη με σαρκικά όπλα.

Όπως μας λέει ο Εφεσίων 6, βρισκόμαστε σε μια πνευματική μάχη με την κακία.
Σε ορισμένες χρονικές στιγμές πρέπει να πολεμήσουμε, αλλά όχι χωρίς την καθοδήγησή Του. Πράγματι, ο Λουκάς καταγράφει τα λόγια του Ιησού στο Κεφάλαιο 22, όταν είπε στους οπαδούς Του να πουλήσουν το ρούχο τους και να αγοράσουν ένα σπαθί αν δεν είχαν ένα. Αλλά υπάρχει ένας χρόνος για να πολεμήσουμε και ένας χρόνος για να προσευχηθούμε. Ο εχθρός που προσπαθεί να μας υποδουλώσει έχει απεριόριστα κονδύλια και την επιλογή τους από τους «καλύτερους εχθρούς του εγκεφάλου» στον πλανήτη. Σχεδιάζουν την απόλυτη κίνηση τους για πλήρη έλεγχο επί αιώνες και δεν πρόκειται να νικηθούν χωρίς υπερφυσική εξουσία.

Εν τω μεταξύ,πρέπει σίγουρα να προετοιμαστούμε για τους δύσκολους καιρούς που φθάνουν

 Ακολουθούν οι βασικές ελάχιστες αρχές που πρέπει να ακολουθήσετε:
1. Εάν είναι δυνατόν να βγούμε από το χρέος. (Ο οφειλέτης είναι υπάλληλος του δανειστή)
2. Μια συνεχής παροχή πόσιμου νερού (βροχή) είναι η πρώτη, το φαγητό είναι το δεύτερο. (Ο Ιωσηφ αποθηκεύει 7ετή προμήθεια σιτηρών για αρκετά εκατομμύρια ανθρώπους.)
3. Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά επιπλέον χρήματα για τρόφιμα επιβίωσης; Μπορείτε να αγοράσετε 100 μερίδες βρώμης για $ 8. Μπορεί να μαγειρευτεί και να καταναλωθεί με κρέμα και ζάχαρη. Μπορεί να καταναλωθεί χωρίς ζάχαρη. Μπορεί να καταναλωθεί χωρίς κρέμα. Μπορεί να καταναλωθεί με ζεστό ή κρύο νερό και αν χρειαστεί μπορεί να καταναλωθεί ξηρό.

http://ift.tt/2uNDqP4

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

The post Ο πάστορας προειδοποιεί τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για δύσκολους καιρούς. appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.