Με αυτό τον τρόπο μας λήστεψαν οι προηγούμενοι, με τον ίδιο μας ληστεύουν και οι τωρινοί …επεξηγήσεις Του Απόρρητου Εγγράφου

Η χθεσινή δημοσίευση :

Πληρώνουμε χωρίς να χρωστάμε, ξεχρεώνουμε κλεμμένα, και μας ορίζουν επιτακτικά στο πως θα λειτουργεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης, απαλλάσσοντας τους ΚΛΕΦΤΕΣ.

Μας έκλεψαν δεν μας έσωσαν.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η συνέχεια μετά την εικόνα

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας

ΚΑΤΑΡΧΑΣ, επειδή το μήνυμα μου δεν το έχουν καταλάβει πολλοί (όπως διαπιστώνω από τα μηνύματα) το επαναλαμβάνω με επεξηγήσεις.

Πρόκειται για ένα Απόρρητο Έγγραφο του  Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (European Financial Stability Facility – EFSF).

Το έγγραφο (είναι Επιστολή του ETΧΣ-EFSF) έχει ημερομηνία 4 Οκτ. 2012 και έχει σταλθεί στο ΥΠΟΙΚ και στην ΤτΕ και ΘΕΜΑ Ειδοποίηση πληρωμής Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης της Ελλάδας (Master Financial Assistance Facility of Greece ή Master FAFA 3ο ΠΑΚΕΤΟ Σχετικά με την Ανακεφαλαίωση των ΤΡΑΠΕΖΩΝ (που πληρώνουν με αίμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ τα κλεμμένα των Τραπεζών σε συνεργασία με τους Πολιτικούς κα., Οι Ελληνες παρότι δεν χρωστούν πληρώνουν εκβιαστικά τρομοκρατώντας τους. Πληρώνουν χωρίς να τους ανήκει τίποτα, με κίνδυνο να χάσουν τα νοικοκυριά τους στο τέλος, διότι όλα τα άλλα τα έχασαν, κυριότερα την ελευθερία τους την οποία έχουν απολέσει προ πολλού.

Εξαπάτηση, ΚΛΟΠΗ και Π Ρ Ο Δ Ο ΣΙ Α.

ΣΗΜ.: Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (European Financial Stability Facility – EFSF) είναι ένα όργανο ειδικού σκοπού (special purpose vehicle – φορέας ειδικού σκοπού) που συμφωνήθηκε από τα 27 κράτη μέλη [1] της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 9 Μαΐου 2010 με στόχο τη διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας στην Ευρώπη με την παροχήοικονομικής ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς τα κράτη της ευρωζώνης σε οικονομική δυσκολία.

Τώρα με γνώμονα τον χαρακτήρα ύπαρξης του του  Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (European Financial Stability Facility – EFSF)., και την λέξη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,

στο περιεχόμενο της επιστολής θα διαπιστώσουν άπαντες ότι μόνο για βοήθεια δεν πρόκειται, περισσότερο για τοκογλυφία φέρνει.

Με επιτόκια και κόστη ετήσιων υπηρεσιών εξυπηρέτησης οικονομικής ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς την χώρα μας, ακόμα και για αυτά των Εγγυήσεων λογαριασμού χρηματοδότησης, σε τέτοια επίπεδα στο ΕΥΡΩ, εγώ όλο αυτό το πακέτο το ονομάζω τοκογλυφία και ακόμα και εγώ θα μπορούσα τα διαπραγματευθώ πολύ καλύτερα, ίσως και η «Σιερίτισα» η Μάμμη μου η συγχωρεμένη θα τα έκανε πολύ καλύτερα.

Οσο για τους «δικούς» μας που τα συμφώνησαν, και τα αποδέχθηκαν όλα αυτά και άλλα πολλά σε βάρος των Ελλήνων, δεν χρειάζεται να σας πω εγώ τι είναι η πράξη τους αυτή, και πώς ονομάζεται.

Αυτό που μπορώ να σας γράψω, μετά βεβαιότητος μάλιστα, είναι ότι μας έχουν ΚΟΡΟΙΔΑ.

ΑΥΤΑ εννοούσα όταν έγγραφα…. «Με αυτό τον τρόπο μας λήστεψαν οι προηγούμενο, με τον ίδιο μας ληστεύουν και οι τωρινοί.

Πληρώνουμε χωρίς να χρωστάμε, ξεχρεώνουμε κλεμμένα, και μας ορίζουν επιτακτικά στο πως θα λειτουργεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης, απαλλάσσοντας τους ΚΛΕΦΤΕΣ.

Μας έκλεψαν δεν μας έσωσαν.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

The post Με αυτό τον τρόπο μας λήστεψαν οι προηγούμενοι, με τον ίδιο μας ληστεύουν και οι τωρινοί …επεξηγήσεις Του Απόρρητου Εγγράφου appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.