Η Αστυνομία του Βατικανού έκανε έφοδο σε όργιο με ναρκωτικά στο σπίτι του βοηθού του Καρδινάλιου

Η αστυνομία του Βατικανού έκανε έφοδο σε ένα ομοφυλοφιλικό σεξουαλικό πάρτι με ναρκωτικά στο διαμέρισμα ενός βοηθού ενός από τους βασικούς συμβούλους του Πάπα Φραγκίσκου, σύμφωνα με μια νέα εκρηκτική έκθεση.

Ο Άγιος Πατέρας είναι “εξοργισμένος”, αφού το σπίτι, στο οποίο κατοικεί ο γραμματέας του Καρδινάλιου Francesco Coccopalmerio, ανήκει στο Συνέδριο του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης, αναφέρει η Ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα στα τέλη Ιουνίου, αφού οι γείτονες παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονταν το διαμέρισμα και φερόντουσαν παράξενα.

Στο εσωτερικό, η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκαν άνδρες να φτιάχνονται και να το κάνουν, αναφέρουν τα έγγραφα.

Συνέλαβαν τον ιερέα αφού τον πήγαν σε μια κλινική για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά που είχε πάρει – πιθανότατα με κατηγορίες για τα ναρκωτικά, καθώς το ομοφυλοφιλικό σεξ δεν είναι παράνομο στην πόλη του Βατικανού. Βρίσκεται τώρα σε μια πνευματική ”υποχώρηση” σε ένα μοναστήρι στην Ιταλία, αναφέρουν τα χαρτιά.

Το Coccopalmerio είχε συστήσει τον γραμματέα του για προαγωγή στον επίσκοπο, αλλά οι προοπτικές δεν φαίνονται καλές μετά από αυτό το συμβάν και δύο προηγούμενες φερόμενες υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με έκθεση της International Business Times.

Ο Πάπας Φραγκίσκος μπορεί να αναγκάσει τον Καρδινάλιο να συνταξιοδοτηθεί, αναφέρει η Ιταλική εφημερίδα.

Το σκάνδαλο έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την αναστάτωση του Βατικανού από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του υψηλόβαθμου Καρδινάλιου George Pell.

Πηγή:

http://ift.tt/2sM1WhW

offtherecord.net.gr

The post Η Αστυνομία του Βατικανού έκανε έφοδο σε όργιο με ναρκωτικά στο σπίτι του βοηθού του Καρδινάλιου appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.