Σάλος και διαψεύσεις με «δηλώσεις» του βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά

Τι έγραψε εφημερίδα της Τουρκίας και τι λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά, οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, και καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα».

Η εφημερίδα γράφει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η Ελλάδα ήθελε να προχωρήσει στην έκδοση των οκτών Τούρκων, αλλά δεν της το επέτρεψε η Γερμανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star», ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι: «η Ελλάδα δεν προχώρησε στην έκδοση των οκτώ στρατιωτικών γιατί υπέκυψε στις πιέσεις του Βερολίνου προς τον Αλέξη Τσίπρα».

Μάλιστα, η εφημερίδα εμφανίζει τον βουλευτή να λέει ότι η Ελλάδα έχει γίνει «βιλαέτι» της Γερμανίας και γι’ αυτό η κυβέρνηση πίεσε τη δικαιοσύνη ώστε να πει όχι στην έκδοσή τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουσταφά αναφέρει στη δήλωση του: «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητούσε εξηγήσεις για το εάν έγιναν οι δηλώσεις που αποδίδονταν στον βουλευτή, ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών, ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

Πηγή

The post Σάλος και διαψεύσεις με «δηλώσεις» του βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.