ΑΙΧΜΕΣ

@@@Ο Αντώνης Καρακούσης  στο χθεσινό “Βήμα” επιχειρεί να αποδώσει στο ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για το γεγονός ότι ένας οργανισμός που συγκέντρωσε άνω των 200 εκατ. ευρώ από το χρηματιστήριο και κατάφερε να έχει δάνεια 160 εκατ. ευρώ, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, ακόμη και σήμερα.

 

@@@“To εμμονικό σχέδιο ελέγχου και καθυπόταξης του ΔΟΛ” είναι ο τίτλος του κειμένου και αναφέρεται στο  “χρονικό της διεκδίκησης των εφημερίδων του οργανισμού και της αντίστασης των εργαζομένων”

@@@ Χρήσιμη και αυτή η ανάγνωση της ιστορίας, θα έρθει να προστεθεί δίπλα σε εκείνη “για τη γάτα Ιμαλαϊων”,  το βιβλίο του Γιάννη Πρετεντέρη, για τις επισκέψεις Ψυχάρη- Μπόμπολα στο Γ. Παπανδρέου, την εποχή που ήταν πρωθυπουργός, και στην πλούσια ιστορία του οργανισμού, στην πολιτική ζωή του τόπου.

@@@Εδώ που τα λέμε, ευτύχησε ο ΔΟΛ να έχει στο τιμόνι του “Βήματος” το συγκεκριμένο δημοσιογράφο, αλλιώς θα είχε ήδη καταστραφεί από τους χειρισμούς της  ….ηγεσίας και τους σταρ του συγκροτήματος.

@@@Στην ΕΡΤ1 , είχαμε έκπληξη.  Την επιστροφή της Μαριλένας Κατσίμη στην πρωινή ζώνη μαζί με το Βασίλη Βασιλόπουλο.

@@@Δεν χρειάζεται σκέψη για το πρωινό στην ΕΡΤ, με την επιστροφή Λυριτζή και την …επαναφορά της Μ. Κατσίμη.

@@@Το σημειώνουμε προκαταβολικά.  Οι αμοιβές της προηγούμενης εποχής(2004-2009), δεν μπορούν να ξαναυπάρξουν, έστω και με αναλογική προσαρμογή.

@@@Μετά από 8 χρόνια λιτότητας, όλα έχουν αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.