Επί ποδός πολέμου: Επιστράτευση Ρωσόφωνων Γερμανών για τα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ – Τι ρόλο αναλαμβάνουν

Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για επιθετικές επιχειρήσεις σε ρωσικό έδαφος βάζοντας «φωτιά» ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται παντού πλέον στην Ευρώπη και την Γερμανία ανακάλυψαν «λαυράκι» το οποίο προκάλεσε την έντονη οργή προσωπικά του ίδιου του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, γνώστη του «μυστικού αυτού κόσμου», για τις  πραγματικές προθέσεις του ΝΑΤΟ .

Επί ποδός πολέμου: Επιστράτευση Ρωσόφωνων Γερμανών για τα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ – Τι ρόλο αναλαμβάνουν - Εικόνα0

Η γερμανική εταιρεία Optronic επιβεβαίωσε ότι έψαχνε για ρωσόφωνους Γερμανούς πολίτες για να συμμετάσχουν ως «απεικόνιση» (όπως ονομάζονται αυτοί που υποδύονται τον εχθρό σε στρατιωτικές ασκήσεις)  κατά τη διάρκεια μεγάλων ασκήσεων του ΝΑΤΟ στη Βαυαρία.

Η εταιρεία Optronic HR, υπέπεσε στην υποψία των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών όταν δημοσίευσε αγγελίες θέσεων εργασίας που προσφέρουν σε καθημερινή βάση από 88 έως 120 ευρώ σε πολίτες που ομιλούν την ρωσική γλώσσα ,  προσποιούμενοι  ότι είναι αγρότες, ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλα αυτοσχέδιων επιχειρήσεων ως κάτοικοι ρωσικών οικισμών  που έχουν  δημιουργηθεί  στην περιοχή Hohenfels, για  λόγους ρεαλιστικής εκπαίδευσης,  στις επερχόμενες ασκήσεις του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκαν από τις 15 Απριλίου έως τις 28 Μαΐου 2017. Οι ασκήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ότι αυτό σημαίνει…

«Εμείς  απλά ψάχνουμε ρωσομαθείς , για τις ασκήσεις που θα λάβουν  χώρα στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Βαυαρία.

Αυτοί θα ζήσουν για λίγο  σε στρατώνες, αλλά δεν θα μπορούν  να αφήσουν το κατάλυμα τους . Θα βρίσκονται εκεί  για 15-18 ημέρες χωρίς internet, αλκοόλ, τηλέφωνα και θα εργάζονται έως και 10 ώρες την ημέρα για να συμμετάσχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ» , δήλωσε ο εκπρόσωπος του τμήματος  ανθρώπινου δυναμικού τμήματος της εταιρείας Optronic P.0Borroth.

Η συγκεκριμένη εταιρεία Optronic HR πραγματοποιεί  την πρόσληψη ατόμων με σκοπό να λάβουν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ για πάνω από μια δεκαετία. Η εταιρεία παράγει επίσης  λέιζερ για στρατιωτικές εφαρμογές.

Η σχετική αγγελία εργασίας εξακολουθεί να ευρίσκεται στην ιστοσελίδα us-statisten.de της και δηλώνει ότι θα ζητηθούν πρόσθετα στοιχεία, με σκοπό  να απεικονίσουν «ρωσικό τοπικό πληθυσμό περιοχής που πλήττεται από κρίση», προκειμένου  τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να προετοιμαστούν καλύτερα για αποστολές στο εξωτερικό.

Ζητείται εκτός όλων των άλλων η γνώση της αγγλικής, γερμανικής , πολωνικής  ή τσεχικής γλώσσας  εκτός από τα ρωσικά.

Οι ίδιοι θα φορέσουν ειδικό γιλέκο με υπέρυθρους ανιχνευτές για να καθοριστεί  εάν θα κτυπηθούν  από στρατιώτες στο πεδίο της μάχης.

Οι Γερμανοί σχολιαστές αναφέρουν ότι το σενάριο αναφέρει προετοιμασίες για επιθετικές  και όχι αμυντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ . Η ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει το θέμα.

Επί ποδός πολέμου: Επιστράτευση Ρωσόφωνων Γερμανών για τα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ – Τι ρόλο αναλαμβάνουν - Εικόνα1

Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο και επιθετικές επιχειρήσεις κατά ρωσικού εδάφους δια μέσω της Ουκρανίας ή της Υπερδνειστερείας , και αυτό το γνωρίζουν οι Ρώσοι αναδιατάσσοντας  ΜΙΑ ολόκληρη στρατιά στην δυτική περιοχή και μετακινώντας  πυραύλους και εναέρια μέσα στην ίδια περιοχή.

Τον Ιούνιο του  1941 η Βέρμαχτ είχε επιτεθεί από τις ίδιες ακριβώς περιοχές που απειλούν  σήμερα οι νατοϊκές δυνάμεις ( Βαλτική , Ρουμανία, Πολωνία) , αλλά το σχέδιο της αντιμετώπισης από την Μόσχα αυτού του σεναρίου το είχε σχεδιάσει ο περιβόητος στρατάρχης Γ. Ζούκωφ πριν ακόμη επιτεθούν οι Γερμανοί αλλά δυστυχώς ο ίδιος  δεν εισακούστηκε από τον δικτάτορα Στάλιν .

Επί ποδός πολέμου: Επιστράτευση Ρωσόφωνων Γερμανών για τα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ – Τι ρόλο αναλαμβάνουν - Εικόνα2


 

Αυτό προβλέπει άμυνα εις βάθος εφόσον προκαθοριστούν οι κύριοι τομείς της εχθρικής εισβολήςοι οποίοι θα εξουδετερωθούν από ταχυκίνητες τεθωρακισμένες και εναέριες δυνάμεις σε προκαθορισμένα σημεία  .

pentapostagma.gr

The post Επί ποδός πολέμου: Επιστράτευση Ρωσόφωνων Γερμανών για τα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ – Τι ρόλο αναλαμβάνουν appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.