Στα χέρια του Μαρινάκη και επίσημα ο ΔΟΛ

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη μεταβιβάζεται και επίσημα ο ΔΟΛ μετά την έκδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου της Αθήνας που επικυρώνει το αποτέλεσμα της διαδικασίας εκπλειστηρίασης και της μεταβίβασης του ιστορικού Οργανισμού (Τα Νέα, Το Βήμα, Βήμα fm, in.gr κλπ), στον εφοπλιστή.
Με την δικαστική απόφαση απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά της διαδικασίας, και ο ΔΟΛ από το καθεστώς της ειδικής διαχείρισης πέρασε -και με τη σφραγίδα του δικαστηρίου- στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε πλειοδοτήσει με προσφορά 22.892.600 ευρώ
Θυμίζουμε πως κατά τη συζήτηση της αίτησης στο Πρωτοδικείο, οι εργαζόμενοι είχαν ταχθεί υπέρ της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης και οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ ΕΣΠΗΤ και ΕΤΙΤΑ
Κατά τη σχετική συζήτηση οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων και των.. εργαζομένων είχαν τονίσει μεταξύ των άλλων, πως «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».
Με την απόφαση του Πρωτοδικείου έγινε δεκτή η παρέμβαση 94 εργαζομένων υπέρ του διαγωνισμού και απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά της διαδικασίας εκπλειστηριάσης.


from zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.