ΚΕΔ: Βιάζονται να κλείσουν τα παλιά κιτάπια στον ΕΔΟΕΑΠ

 

Mε   την πρόταση Κυριακόπουλου στα χέρια για παράδοση fast track του ΕΔΟΕΑΠ στους καναλάρχες   συναντιούνται σε μία ώρα με τον υπουργό Νίκο Παππά   Αντωνιάδου – Καπάκος Κουμπιάς-Σαββίδης.

Η απόφαση τους είναι να του ζητήσουν να αποδεχτεί τις προτάσεις Κυριακόπουλου , που θέλει μείωση του ειδικού φόρου πολυτελείας για την τηλεόραση   ζητάει σκόντο σ τις εργοδοτικές εισφορές, αναγνωρίζει «γκρίζες ζώνες» στην λειτουργία των ΜΜΕ με τιμολόγια που κόβονται στο εξωτερικό και απαιτεί συνδιοίκηση στο Ταμείο.

Τώρα πώς θα συμφωνήσει ο Παππάς να επιδοτήσει τον εκπρόσωπο «των …άπορων και παράνομων καναλαρχών»  θα μοιάζει με μια ακόμα κωλοτούμπα στο διάστημα.. .

Οι λεπτομέρειες πάντως συζητήθηκαν σε μυστική συνάντηση στο γραφείο της Αντωνιάδου με τον Καπάκο τον Καρούτζο και τον Γκανά.

Δεν υπάρχουν βέβαια αποφάσεις από τα ΔΣ αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες όταν ο κυβερνητικός –εργοδοτικός συνδικαλισμός βιάζεται να σβήσει τα παλιά κιτάπια με τα εκατομμύρια που λείπουν ή δεν έχουν εισπραχθεί. Τα χαρίζουν κι στη διαπλοκή.

Και νομίζουν πως θα γλυτώσουν…

25/04/2017

 

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.