«Το Ισραήλ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αποτρέψει την επικράτηση της Συρίας στους τρομοκράτες».

Καθώς πλησιάζει η δυνατότητα της συριακής κυβέρνησης και των συμμάχων της, να επικρατήσουν στον αγώνα τους εναντίον των τρομοκρατών, το Ισραήλ αναλαμβάνει να κάνει ό, τι μπορεί για να αποτρέψει αυτό το αποτέλεσμα, λέει ο  δημοσιογράφος Rick Sterling.

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF) χτύπησαν σε «στρατιωτική θέση στη Συρία» το Σάββατο, απαντώντας σε «βλήματα που ξεκίνησαν» στο Ισραήλ από τη Συρία, δήλωσε το IDF στο Twitter.
Αυτή η επίθεση ακολουθεί πέντε σχεδόν πανομοιότυπα επεισόδια, στα συριακά και ισραηλινά τμήματα των υψωμάτων του Γκολάν, την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ δεν έχουν αναφερθεί θύματα από την ισραηλινή πλευρά, δύο Σύριοι στρατιώτες είχαν σκοτωθεί από Ισραηλινό κτύπημα, το περασμένο Σάββατο.

Ο  δημοσιογράφος Rick Sterling αναφέρει ότι η κατάσταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί, καθώς το Ισραήλ φαίνεται να εκτοξεύει διασυνοριακά κτυπήματα στη Συρία σχεδόν καθημερινά.

«Καθώς ο στρατός του Συρίας προχωρά και αργά αλλά σίγουρα συντρίβει την ένοπλη αντιπολίτευση, τους

τρομοκράτες μέσα στη Συρία, το Ισραήλ κλιμακώνει τις επιθέσεις και την παρέμβασή του.
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση Aσαντ δεν είναι σε θέση να αντιδράσει εναντίον του Ισραήλ, δήλωσαν οι δημοσιογράφοι.

http://ift.tt/2tH5GGo

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: corfiatiko.blogspot.gr

The post «Το Ισραήλ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αποτρέψει την επικράτηση της Συρίας στους τρομοκράτες». appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.