Δικαίωση για εμάς. Ο Πολάδης παραδέχεται ότι το Ευγενίδειο δεν είναι δημόσιο νοσοκομείο!


«Μπερδεύτηκε ο κος Τσίπρας. Δεν χειρουργήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο που είναι Ανώνυμη Εταιρεία και λειτουργεί αποκλειστικά ως ιδιωτικό νοσοκομείο», ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της.

Λίγη ώρα μετά, ο Παύλος Πολάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέλαβε να απαντήσει στην ΠΟΕΔΗΝ με… επίθεση. Την κατηγόρησε πως πέφτει στον βούρκο της λασπολογίας και της συκοφαντίας, χρησιμοποιώντας ακόμη και την επέμβαση του πρωθυπουργού, γιατί μεγαλώνει η συνδικαλιστική της απαξίωση στα μάτια των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.


Ωστόσο, αναφερόμενος στην ιστορία του Ευγενίδειου τονίζει πως «σύντομα θα υπάρξουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να ενταχθεί και αυτό (…) κανονικά στο δημόσιο σύστημα υγείας και όχι με τη νομική μορφή που είναι σήμερα». Ουσιαστικά, παραδέχεται ότι το Ευγενίδειο δεν είναι αμιγώς δημόσιο νοσοκομείο.

Και καταλήγει το post του: «Πόσα ψέμματα θα πείτε ακόμα για να δικαιολογήσετε την ύπαρξη σας».

Δείτε όλο το post του Παύλου Πολάκη

Οσο μεγαλώνει η συνδικαλιστική σου απαξίωση στα μάτια των εργαζομένων στα δημόσια νοςοκομεια ,τόσο πιο πολύ θα πέφτεις στο βούρκο της λασπολογίας και της συκοφαντίας χρησιμοποιώντας ακόμα και τη χειρουργικη επέμβαση του πρωθυπουργού !!!!!
Για να τελειώνουμε :
Το Ευγενίδειο πέρασε στο πανεπιστήμιο μετα απο κινητοποίηση των φοιτητών της Ιατρικης το 1988 ώστε να αυξηθούν οι πανεπιστημιακές κλίνες που εκπαιδευομασταν .Μετα απο την κινητοποιηςη αυτή περιήλθε το σύνολο σχεδόν των μετόχων στην ιδιοκτηςια του πανεπιςτημιου Αθηνών με βαςη τη διαθήκη του ιδρυτή του που ειχαν μπλοκάρει κάποιοι που τ ήθελαν να παραμείνει ιδιωτική Κλινικη .Για πολλα χρονια λειτουργηςαν πανεπιστημιακές κλινικές ,εκπαίδευσε φοιτητές και έδινε ειδικότητα 
Τη δεκαετία της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού αλλα και μετέπειτα ΚΑΙ ΕΚΕΙ έγιναν όργια υπερτιμολογήσεων που βεβαια τοτε η ΠΟΕΔΗΝ ΟΥΤΕ ΕΒΛΕΠΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΓΕ .!!!!! Τωρα τα ανακάλυψε αυτα που χειρουργήθηκε ο πρωθυπουργός και που η κυβερνηςη μας ολοκλήρωσε τους ελέγχους και τα εστειλε στη δικαιοσύνη γιατι ειχαν "κολλήσει" .....
Με δικές μας παρεμβάσεις ,ομαλό ποιήθηκε η χρηματοδοτηςη απο ΕΟΠΥΥ ,ξανάρχισαν να λειτουργούν πανεπιστημιακές κλινικές και εργαστήρια και να εκπαιδεύουν φοιτητές και σύντομα θα υπάρξουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για να ενταχθεί και αυτο (αλλα και ΑΛΛΑ .....) κανονικά στο δημοσιο σύστημα υγείας και όχι με τη νομική μορφή που ειναι σημερα δηλαδη της ΑΕ που ανήκει ολοκληρωτικά στο πανεπιστήμιο Αθηνων .
Πόσα ψέμματα θα πείτε ακόμα για να δικαιολογήσετε την ύπαρξη σας.

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.