Αηδία προκαλεί στους Έλληνες η τοποθέτηση της κ Θάνου στο Μαξίμου.

Δελτίο τύπου

Πόση ντροπή ακόμα να νιώσει ο Έλληνας και η Ελληνίδα για τις εξευτελιστικές επιλογές μιας προδοτικής του ΟΧΙ κυβέρνησης; Μία απλή γυναίκα που συνταξιοδοτείται με 400 και 500 Ε, αν πιαστεί παράλληλα να εργάζεται κόβεται η σύνταξη της.

Σε αντίθεση με την κυβέρνηση που προσλαμβάνει την κ Θάνου, (λέει άνευ αποδοχών, όχι πως ο λαός το πιστεύει, για ελάτε να σας δείξω εγώ τι λέει ο κόσμος), χωρίς περικοπές στον μισθό της, μιας και κύρια πολιτική όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων είναι να τα έχουν καλά με τους δικαστές, ώστε να μην βρεθούν στη στενή για τα ανομήματα τους εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Μία κυρία που σε εποχές εξαθλίωσης του λαού επιμένει να κυκλοφορεί με επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ. Περίτρανα αποδεικνύεται πως αυτή η κυβέρνηση είναι η χειρότερη όλων των τελευταίων εποχών. Ο κ Τσίπρας εγχειρίζεται σε ιδιωτική κλινική. Τα παιδιά του πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά κατά τα άλλα είναι μία αριστερή κυβέρνηση, μία κυβέρνηση που πρόδωσε το τρανταχτό ΟΧΙ του λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα και επιμένει να προκαλεί αηδία σε κάθε της απόφαση και εκδήλωση.

Αυτοί που συμβουλεύουν τον κ Πρωθυπουργό μάλλον ζουν παράλληλα στην Βενεζουέλα. Προκαλείτε κύριοι με κάθε σας κίνηση. Προκαλείτε κύριοι το συναίσθημα του Ελληνικού λαού. Το μαύρο θα έρθει όποτε και εάν γίνουν οι εκλογές. Και να θυμάστε, μπορεί τον Παπαντωνίου να τον αθωώσατε, μπορεί να εκβιάζετε παίρνοντας σπίτια φτωχών και οικονομίες, αλλά ο τροχός γυρίζει.

Πάντα έρχεται η αλήθεια στο φως και κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του. Πήρατε την εξουσία με ψέματα, με απατεωνιά, θα την χάσετε όμως νόμιμα και εκλογικά. Τα ρούχα της μέσης Ελληνίδας σήμερα μετά οκτώ χρόνια φτώχειας, είναι από την λαϊκή αγορά με το κιλό, δεν δείχνετε συναίσθηση της εποχής, ούτε των πράξεων σας. Προσέξτε γιατί μας προκαλείτε.

Σηκωθείτε και φύγετε. Αρκετά μας δουλέψατε.
Ξύπνησαν οι Έλληνες και τίποτα δεν γυρίζει πίσω. Μετράτε μέρες, ίσως μήνες, αλλά ένα είναι βέβαιο θα σας καταγράψει η ιστορία με μελανά χρώματα.

Ο Γραμματέας Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.ΕΝ) Γέροντας Ιλαρίων.

ellinikipatriotikienosi.blogspot.gr

The post Αηδία προκαλεί στους Έλληνες η τοποθέτηση της κ Θάνου στο Μαξίμου. appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.