Αποκάλυψη… ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ «ΦΟΝΙΑ»!!!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε ένα από τα πιο θανατηφόρα παράκτια αμυντικά συστήματα στη διάθεση της Μόσχας για την εκτόξευση υπερηχητικών πυραύλων εναντίον ναυτικού στόχου.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι YouTube του υπουργείου Άμυνας, δείχνει ένα κινητό αμυντικό σύστημα Bastion-P, το οποίο εκτοξεύει ένα υπερηχητικό αντιπυραυλικό βλήμα P-800 Oniks σε έναν ναυτικό στόχο που βρίσκεται πάνω από 150 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή κατά τη διάρκεια μιας άσκησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta, ο εκτοξευτής πυραύλων ήταν προφανώς μέρος ενός συστήματος πυραύλων των ρωσικών δυνάμεων παράκτιας άμυνας του ρωσικού ειρηνικού στόλου.

Πριν από αυτή την άσκηση πραγματικών πυρών, το τάγμα εκτέλεσε μια πορεία 200 χιλιομέτρων από την αρχική του ζώνη εξάπλωσης στην περιοχή εκτόξευσης που βρίσκεται σε μία από τις σειρές εκπαίδευσης του στόλου.

Τα κινητά παράκτια συστήματα πυραυλικής άμυνας Bastion-P έχουν σχεδιαστεί για να εμπλέκουν στόχους ναυτικών επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων φορέων, των σκαφών εκφόρτωσης και των συνοδειών.

Στην βασική του διαρρύθμιση, το Bastion-P έχει ωφέλιμο φορτίο από 24 βλήματα ,εναντίον πλοίων, P-800 Oniks και μπορεί να προστατεύσει έως και 600 χιλιόμετρα ακτογραμμής από τις επιχειρήσεις αμφίβιας προσγείωσης του εχθρού.

hellasforce.com

The post Αποκάλυψη… ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ «ΦΟΝΙΑ»!!! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.