Τουρνουά ποδοσφαίρου στον Βόλο ενάντια στην ξενοφοβία και τον κοινωνικό αποκλεισμό

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ 

Το 1ο Τουρνουά Φιλίας και συναδέλφωσης των λαών είναι πλέον γεγονός. Ήταν ένα τουρνουά όπου όλες οι ομάδες έβαλαν γκολ στην αλληλεγγύη, ενάντια στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία. Στο φιλόξενο Olimpico Sport Club, έγιναν ωραία παιχνίδια, χωρίς νικητές και ηττημένους και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Όλα κύλησαν άψογα και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Οι διοργανωτές, Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου, ΠΣΑΤ και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μαζί με τις ομάδες φιλοξενούμενων προσφύγων στο ΜΟΖΑ, των Δικηγόρων, των Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. και Νίκης και των πρωταθλητών και αήττητων Αστυνομικών ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν μηνύματα φιλίας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όλοι οι παίκτες των ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσέφεραν θέαμα, με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να παίρνει την πρώτη θέση στο τουρνουά σημειώνοντας τρεις νίκες. Επιβλήθηκε 1-0 των Δικηγόρων, 3-1 των Προσφύγων και 5-1 της μικτής ομάδας παλαιμάχων Ολυμπιακού, Νίκης και ΠΣΑΤ.

Τη 2η θέση κατέλαβε η μικτή ομάδα παλαιμάχων Ολυμπιακού, Νίκης και ΠΣΑΤ, σημειώνοντας δύο νίκες, 2-0 επί των Προσφύγων και 2-1 επί των Δικηγόρων, ενώ ηττήθηκε με 5-1 από την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Οι Δικηγόροι κατέλαβαν την 3η θέση με μία νίκη επί των Προσφύγων με 2-1 και δύο ήττες, ενώ οι Πρόσφυγες τερμάτισαν στην 4η θέση, χάνοντας και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.