ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ συνδρομής τέλους ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ .ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ..

Μια πράξη ομολογίας αλλά και αντίδρασης στην πτώση των αξιών που προωθεί η νέα τάξη .

Η αίτηση που ακολουθεί κατατέθηκε απο πολίτη σε υποκατάστημα της ΔΕΗ  , με αριθ. Πρωτ. 50028 στις 29/6/2017 ,και δημοσιεύεται ώστε να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση από την ΔΕΗ με προτροπή δημοσιοποίησης της στο διαδίκτυο.

Καταθέτουμε την αίτηση-δήλωση στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ λαμβάνοντας αριθ. πρωτ.  και ενημερώνουμε τον/ην προϊστάμενο/η του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ.

Ζητάμε την έκδοση εντάλματος πληρωμής εκτός του ποσού που αναλογεί στο συνδρομητικό τέλος της ΕΡΤ, και πληρώνουμε το υπόλοιπο ποσό στο ταμείο.

Εύχομαι η πράξη να βρει ΠΟΛΙΤΕΣ μιμητές ,ώστε να ανατραπεί αυτή πτώση των ηθικών αξιών που κάποιοι προωθούν .                               

Αναρτήθηκε χωρίς στοιχεία ώστε όποιος θελει να μπορεί να κατεβάσει και να καταθέσει το έγγραφο .

 

Ι.Κ.  

 

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Προς :   ΔΕΗ  Α.Ε.

Επώνυμο:

Όνομα:

Διεύθυνση:

Αρ. Παροχής:

Αρ. Τηλ.

 

Θέμα:   Συνδρομητικό τέλος υπέρ δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ.

Η ΔΕΗ  Α.Ε. δεν δύναται να χρησιμοποιείται από την εκάστοτε πολιτική εξουσία ως εισπρακτικός μηχανισμός.

Πέραν των ρυθμιζόμενων  χρεώσεων και δημοτικών τελών που αναγράφονται  σε κάθε λογαριασμό ,υπάρχει και η εισφορά υπέρ της ΕΡΤ .

Δηλαδή όλοι οι Έλληνες πολίτες υποχρεούνται να καταβάλουν ένα ποσό για την λειτουργία ενός μέσου που πέραν της ενημέρωσης γίνεται και χορηγός διαφόρων εκδηλώσεων .

Μια μεταλλαγμένη αριστερίζουσα ΕΡΤ που πληρώνεται από συνδρομές των ελλήνων πολιτών είναι απαράδεκτο να προωθεί ως χορηγός ,εκδηλώσεις όπως η  παρέλαση υπερηφανείας του Athens  pride  στις 10-6-2017,που προσβάλουν την ηθική αλλά ακόμα και την αλλοίωση των εθνικών συμβόλων .

Προσωπικά  καταγγέλλω  την δημόσια τηλεόραση για προώθηση της ανομίας και της ανηθικότητας λειτουργώντας ως χορηγός τέτοιου είδους παρελάσεων που προάγουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις  κάποιων ατόμων που δηλώνουν υπερήφανοι για την ιδιαιτερότητα τους, ενώπιων θεού και ανθρώπων και  με κάποιο τρόπο επιβάλουν την αποδοχή τους από  την κοινωνία .

Δικαίωμα του καθενός να ορίζει το τρόπο ζωής του και ειδικά τις προτιμήσεις του στην κρεβατοκάμαρα του ,αλλά υπάρχουν κανόνες άγραφοι και γραμμένοι οι οποίοι λένε ότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά τους γύρω του στα πλαίσια των νόμων, της ηθικής αλλά και της αισθητικής!

Αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν οι συγκεκριμένες πορείες και παρελάσεις αλλά κυρίως όλες αυτές οι extreme αμφιέσεις πολλών εκ των συμμετεχόντων οι οποίες φτάνουν στα όρια της γελοιότητας αλλά και της προσβολής (σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο) της δημοσίας αιδούς;

Κι όλα αυτά με το πρόσχημα και τον τίτλο «είναι θέμα παιδείας».

Και όλα αυτά επιχορηγούμενα από ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης

Για τον λόγο αυτό που η δημόσια «τηλεκόλαση» μέσα από προπαγανδιστικές μεθόδους  που προωθούν τον φόβο στους πολίτες (εφαρμόζοντας  το δόγμα του σοκ και δέος ) , την ανωμαλία και την ανηθικότητα στην νέα γενιά και στην κοινωνία ,έπαυσα την λειτουργία της συσκευής τηλεπικοινωνίας .

Αυτοι οι λόγοι δικαιολογούν την στάση πληρωμής της συνδρομής σε ένα μέσο,που δεν χρησιμοποιώ.

Δεν είναι δυνατόν η ΔΕΗ να υποχρεώνει τον καταναλωτή να καταβάλει ένα ποσό για κάτι το οποίο δεν χρησιμοποιεί και δεν καταναλώνει .

Εκτός από παράλογο είναι και ανήθικο.

Εάν εξακολουθεί και υπάρχει δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα  ας επέμβει για την προσβολή και αλλοίωση τω εθνικών συμβόλων ,αλλά και την απαλοιφή πληρωμής της συνδρομής ΕΡΤ από τους λογαριασμούς  ρεύματος .

Δια τούτο ως πράξη διαμαρτυρίας, για την προσβολή των αξιών και του ήθους που θα έπρεπε να διαφυλάσσει και να προωθεί η δημόσια τηλεόραση, περνώ σε στάση πληρωμής του συνδρομητικού τέλους υπέρ ΕΡΤ, αφαιρώντας το από τον λογαριασμό .

Παρακαλώ όπως μου απαντήσετε εγγράφως βάση ποιας νομολογίας είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να καταβάλει το συνδρομητικό τέλος υπέρ ΕΡΤ, όταν συντρέχουν οι λόγοι που προανέφερα.

Ο/Η Αιτ…..

ΙΩΑΝΝΗΣ Α.

The post ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ συνδρομής τέλους ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ .ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.. appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.