Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ εθεάθησαν στο ίδιο πάρτι με τον Τζορτζ Σόρος

Ο Τζάρεντ Κούσνερ και η Ιβάνκα Τραμπ.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ εντοπίστηκαν το Σαββατοκύριακο στο ίδιο πάρτι με τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη των Δημοκρατικών Τζορτζ Σόρος και τον επίσης φιλελεύθερο αρχηγό της μειοψηφίας της Γερουσίας Τσαρλς Σούμερ, μετέδωσε η Politico την Κυριακή.

Το ζευγάρι ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο σπίτι της Lally Weymouth στο Σαουθάμπτον. Η Lally Weymouth είναι συντάκτρια της εφημερίδας Washington Post η οποία ανήκε στην οικογένειά της για δεκαετίες πριν την αναλάβει ο Jeff Bezos της Amazon, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Κούσνερ και η Ιβάνκα είναι και οι δύο σύμβουλοι του Προέδρου Τραμπ. Ο Σόρος, σημαντικός δωρητής των δημοκρατικών σκοπών και ένας ένθερμος αντίπαλος του Τραμπ, κατηγορήθηκε από αρκετούς Ρεπουμπλικανούς για χρηματοδότηση διαδηλωτών κατά του Τραμπ.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος

Ο αρχηγός της μειοψηφίας της Γερουσίας Τσαρλς Σούμερ.

Άλλοι καλεσμένοι στο πάρτι ήταν η ανώτερη σύμβουλος του Λευκού Οίκου Kellyanne Conway, η Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για τη Στρατηγική Dina Powell, ο δισεκατομμυριούχος Charles Koch, ο πρώην αστυνομικός επίτροπος της Νέας Υόρκης Bill Bratton, ο επιχειρηματικός μεγιστάνας και μακροχρόνιος φίλος του Τραμπ, Carl Icahn, και ο σκηνοθέτης Στήβεν Σπήλμπεργκ, σύμφωνα με την Politico.

Η συγκέντρωση ιδεολογικών αντιπάλων σε κοινωνικές εκδηλώσεις τέτοιου είδους είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει ότι η ελίτ έχει ομογένεια, και ότι παρά τις διαφορές τους, όλοι οι ”αντίπαλοι” ανήκουν σ’ αυτή την ίδια ελίτ.

offtherecord.net.gr

The post Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ εθεάθησαν στο ίδιο πάρτι με τον Τζορτζ Σόρος appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.