Αποκαλύψεις σοκ για ένα σκάνδαλο μεγατόνων: Εμπλοκή Καμμένου στην υπόθεση NOOR 1; – ΝΔ: Να απαντήσει αν μίλησε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνοχή της ήδη αποσαθρωμένης κυβέρνησης Τσίπρα. Αφορμή τα όσα έχουν διαδραματιστεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σχετίζονται με τις έρευνες που αφορούν το ναρκοπλοίο Noor 1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Καρφιού», ο ένας εκ των κυβερνητικών στελεχών ακούει στο όνομα Παναγιώτης Καμμένος, και όπως προκύπτει από μια σειρά από στοιχεία, εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς να έχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα, συνομιλεί κατ’ επανάληψη με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση Μάκη Γιαννουσάκη, με σκοπό να στήσει μια σκευωρία σε βάρος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα στοιχεία που υπάρχουν εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, αναδεικνύοντας μεταξύ των άλλων και την επικινδυνότητά της.

Εκτός από τις συνομιλίες με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, ο Καμμένος φέρεται να έχει δεχτεί και sms από τον έμπορο ναρκωτικών, το περιεχόμενο των οποίων καταδεικνύει τις άμεσες παρεμβάσεις των κυβερνητικών στελεχών στη Δικαιοσύνη.

Ο στόχος είναι ένας. Να πιεστεί ο ισοβίτης να προχωρήσει σε μια «κατασκευασμένη» κατάθεση προ κειμένου να εμπλέξει τον επιχειρηματία Μαρινάκη.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέθεσε στις αρχές της βδομάδας ο ισοβίτης Γιαννουσάκης, από τις οποίες προκύπτει ότι …

Η συνέχεια στο http://ift.tt/2th8LJS

The post Αποκαλύψεις σοκ για ένα σκάνδαλο μεγατόνων: Εμπλοκή Καμμένου στην υπόθεση NOOR 1; – ΝΔ: Να απαντήσει αν μίλησε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.