“Εξέγερση” στο τουρκικό στρατόπεδο με τους δηλητηριασμένους στρατιώτες! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες Τούρκοι στρατιώτες που υπηρετούν στην Μανίσα  μετά το βραδινό φαγητό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με δηλητηρίαση.Στο βίντεο διαμαρτύρονται και για τις συνθήκες διαβίωσης και για την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει την τροφοδοσία τους.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης της 1ης Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο ΣΧ Αριφ Σεϊχούν,  ασθένησαν μετά από το φαγητό εκατοντάδες στρατιώτες.“Εξέγερση” στο τουρκικό στρατόπεδο με τους δηλητηριασμένους στρατιώτες! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ. - Εικόνα1
Κάποιοι  μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στα νοσοκομεία , ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του στρατοπέδου.

Οι περισσότεροι από τους στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες στο στρατόπεδο.“Εξέγερση” στο τουρκικό στρατόπεδο με τους δηλητηριασμένους στρατιώτες! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ. - Εικόνα2
Η βουλευτής Μανίσας του CHP Τουρ Γιλντίζ Μπιτσέρ, έμαθε το περιστατικό, μετέβη στο νοσοκομείο, μίλησε με στρατιώτες και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο τουίτερ.

Στο βίντεο οι στρατιώτες παραπονιούνται πως οι αξιωματικοί τους δέρνουν, τους φέρονται άσχημα και εκφράζουν παράπονα και για τα φαγητά.
militaire.gr

The post “Εξέγερση” στο τουρκικό στρατόπεδο με τους δηλητηριασμένους στρατιώτες! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ. appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.