Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ … Ο Αμερικανόδουλος …Πάνος Καμμένος!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο Αμερικανόδουλος …Πάνος Καμμένος!

 

Είπε μεταξύ των άλλων ο Πάνος Καμμένος για τα 70 χρόνια του γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, μεταξύ των άλλων:

«Αυτά τα χρόνια, ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, ήμασταν στην ίδια πλευρά στους δύο παγκοσμίους πολέμους, ήμασταν στην ίδια πλευρά στον Ψυχρό Πόλεμο, ήμασταν στην ίδια πλευρά στην Κορέα, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, ήμασταν στην ίδια πλευρά στα Βαλκάνια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αλλά η επιλογή μας ήταν να συνεχίσουμε να είμαστε με το μέρος σας. Και τώρα είμαστε στην ίδια πλευρά για να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία που είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για ολόκληρη την Ευρώπη και τη Δύση. Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο Κόλπο, αναμένουμε τον χαρακτηρισμό  των Αδελφών Μουσουλμάνων ως τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό πρέπει να είναι πολύ σημαντικό ώστε οι περισσότερες χώρες να επιλέξουν με ποιου το μέρος θέλουν να είναι. Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ…»! Τέτοιες δουλικές δηλώσεις δεν μπορεί να κάνει ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης της Πατρίδος μας! Εκτός και αν μπορεί να μας πει τι κέρδισε η Ελλάς τόσες δεκαετίες που βρίσκεται στο πλευρό των ΗΠΑ! Γιατί, και Σεπτεμβριανά έγιναν με την ανοχή τους στην Πόλη (1955) και εισβολή είχαμε από την Τουρκία στην Κύπρο με την ανοχή τους, και τα Ίμια έγιναν γκρίζα ζώνη, πάλι με την ανοχή τους, και… και… και… Και μετά κατηγορούμε τον Σημίτη, που την επομένη της νύχτας των Ιμίων, από του βήματος της Βουλής, ευχαρίστησε τους Αμερικανούς! Εκείνος, που το έπαιζε Πρωθυπουργός, όπως τώρα ο Πάνος που το παίζει Υπουργός!

Στήνεται η νέα …διαπλοκή;;

Την Δευτέρα 22 Μαίου, ο Ιβάν Σαββίδης έγινε κύριος του 19,63% του μετοχικού πακέτου του Mega!

Αμέσως μετά από λίγες ημέρες (Τετάρτη 31 Μαίου) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως υπερθεματιστής του πλειστηριασμού του ΔΟΛ,  αποκτά το 22,11% του Mega!

Ωστόσο, η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραμένει ο κύριος μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού, αφού μέσω 13 offshore εταιριών ελέγχει το 35% περίπου του Μεγάλου καναλιού!

Αντιλαμβανόμεθα όλοι λοιπόν, πως αρχίζει να στήνεται μια νέα διαπλοκή στην Ελλάδα! Ήδη ξεκίνησε ο επιχειρηματικός πόλεμος έλεγχου της Εξουσίας! Από αυτόν τον πόλεμο φαίνεται ότι χαμένος βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος “επένδυσε” στον Ιβάν Σαββίδη και o οποίος μάλλον απέτυχε στην αποστολή που του ανατέθηκε! Έτσι, στα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ από ότι μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλη γκρίνια, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας “πόνταρε” σε ένα “κουτσό άλογο” (Ιβάν)!

Τα παραπάνω ενισχύονται από το γεγονός της είδησης που μας μετέφερε άκρως αξιόπιστο πρόσωπο και την οποία σας γνωστοποιούμε παρακάτω!

Προ τριών ημερών πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση των Βαρδινογιάννη, Αλαφούζου και Μαρινάκη σε γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο, όπου δείπνησαν και συζήτησαν για τον από κοινού έλεγχο και διαχείριση των ηλεκτρονικών μέσων και του Τύπου, τουλάχιστον, για τα επόμενα 20 χρόνια!

Από αυτό το σχεδιασμό βέβαια είναι εκτός ο Ιβάν Σαββίδης!

Άρα, μην παραξενευτείτε αν θα μας προκύψουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις!

Πότε θα μάθουμε …το “ρουφιάνο” Υπουργό;;

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (1990-1993) είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον εκλιπόντα πρώην Πρωθυπουργό!

«Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ σήμερα τον Επίτιμο Πρόεδρο της παράταξής μας! Τον Πρωθυπουργό που οραματίσθηκε μια Ελλάδα ισχυρή, χωρίς δεσμεύσεις και εξωτερικές εξαρτήσεις και εργάσθηκε σκληρά γι΄ αυτήν…

Τον άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεε μια μακροχρόνια και ειλικρινής φιλία…»!

Βέβαια μετά θάνατον, όλοι εχθροί, φίλοι και “φίλοι” είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Έτσι, και ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, αποχαιρέτησε τον πρώην Πρωθυπουργό με εγκάρδια λόγια!

Ωστόσο, επειδή προ ημερών “θυμηθήκαμε” τη μυστική διεθνή διάσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην Αθήνα, μεταξύ της Ελλάδος, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, με θέμα την κατάσταση στα Σκόπια (Μητσοτάκης και Μιλόσεβιτς ήθελαν να επέμβουν στρατιωτικά), αλλά και την τύχη της ελληνικής ομογένειας στη γείτονα χώρα, ρωτάμε ποιος ήταν ο Υπουργός που πληροφόρησε το ΝΑΤΟ και στη συνέχεια το Πεντάγωνο των ΗΠΑ για τα σχέδια του Έλληνα Πρωθυπουργού, ανατρέποντας αυτή τη μυστική διάσκεψη κορυφής για τα Βαλκάνια;;

Ποιος πρόδωσε το σχεδιασμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, “που οραματίσθηκε μια Ελλάδα ισχυρή, χωρίς δεσμεύσεις και εξωτερικές εξαρτήσεις”;;

Έτσι ρωτάμε, μήπως γνωρίζει να μας πει ο κ. Βαρβιτσιώτης και μάθουμε κάποια στιγμή το “ρουφιάνο” Υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος έβαλε φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Κρητικού!

Αιώνιοι …Παπανδρέου!

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο Πρωθυπουργός που έσυρε Πατρίδα και λαό, στοχευμένα στα Μνημόνια. Σήμερα, προσπαθεί να παίξει ξανά ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, με πίεση που ασκείται προς όλες τις κατευθύνσεις από τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”! Στην οποία διεθνή οργάνωση είναι Πρόεδρος ο Γιώργος Παπανδρέου και την οποία αποτελούν τα σοσιαλιστικά, τα εργατικά και τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον πλανήτη!

Γι΄ αυτήν την οργάνωση, τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”, είχε πει το 1976 ο πατέρας του Γιώργου, ο Ανδρέας Παπανδρέου:

«Η “Σοσιαλιστική Διεθνής” ως όργανο της σοσιαλδημοκρατίας, η οποία σοσιαλδημοκρατία είναι ένας καπιταλισμός με ευγενικό πρόσωπο, προδότης του σοσιαλισμού που σκοπό έχει, όχι την κατάργηση της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά την εδραίωση του μονοπωλιακού και ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού»!

Βέβαια, ως γνήσιος Παπανδρέου το 1981 που έγινε Πρωθυπουργός ζήτησε να εισέλθει το ΠΑΣΟΚ στην οργάνωση – μαφία, όπως αποκαλούσε τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”!

Μια μεγάλη κοινωνική προσφορά της Ελεύθερης Ώρας

 

Σήμερα Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στην εφημερίδα μας υπάρχει το 4ο ένθετο επιστημονικό αφιέρωμα για την υγεία! Μια πρωτοβουλία της Ελεύθερης Ώρας και της αφεντιάς μου! Ένα ένθετο με τον τίτλο “υγεία για την υγεία” και στο οποίο δημοσιεύονται επιστημονικά κείμενα κορυφαίων ιατρών του Τόπου μας!

Που την επιστημονική επιμέλεια έχει η Δρ Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών – Χειρουργός – Γυναικολόγος, Μαστολόγος – Ογκολόγος – Πρόεδρος  της  Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας!

Ένα ένθετο υψηλού κύρους που στο σημερινό του τεύχος είναι αφιερωμένο λόγω του καλοκαιριού και της ηλιοφάνειας στα “μελανώματα”!

Μια επιστημονική επιμέλεια της Dr Λυδίας Ιωαννίδου – Μουζάκα και μια κοινωνική προσφορά της εφημερίδας μας που ήδη έχετε αγκαλιάσει!

Καλή ανάγνωση!

The post Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ … Ο Αμερικανόδουλος …Πάνος Καμμένος! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.