Παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης  ο  Λάμπης Ταγματάρχης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ στον αρμόδιο Υπουργό Νίκο Παππά, δύο χρόνια και 5 μέρες μετά την ανάληψη της θέσης του και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ο Νίκος Παππάς αποδέχθηκε την παραίτηση του Λάμπτη Ταγματάρχη και τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του και την ουσιαστική συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015. Ο Λάμπης Ταγματάρχης, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό, ανέφερε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και ότι παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της.

Το Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δήλωσε ότι: Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο». Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση Ταγματάρχη συζητούνταν εδώ και περίπου μια εβδομάδα εντός της ΕΡΤ, ενώ υπάρχουν φήμες ότι έχει δεχτεί προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς οργανισμούς. Η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγω για διαζύγιο κοινή συναινέση, αφού και οι δύο πλευρές (Ταγματάρχης και Υπουργείο) ήθελαν να διακόψουν την συνεργασία τους.

γεωγραφική τοποθεσία: 


from Ραδιόφωνο - ακούμε ραδιόφωνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.