Η στιγμή της τραγωδίας: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο λίγο αφότου κατέρρευσε στο σχολείο ο Μάριος

Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο οι συμμαθητές του τραγουδούν: Τραγούδι λέω δυνατά, ν’ ακούσουν όλα τα παιδιά, ν΄ακούσει η Πολιτεία…. Η στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας που έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα αποτυπώνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr: Ο 11χρονος Μάριος έχει σωριασθεί στο προαύλιο του σχολείου και το ασθενοφόρο έχει μόλις φθάσει για να τον παραλάβει.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπαθεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο παιδί, ενώ πολλοί γονείς και παιδιά που κάθονταν στα καθίσματα τα οποία είχαν τοποθετηθεί στην αυλή του σχολείου για την καλοκαιρινή γιορτή, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί και γυρίζουν να κοιτάξουν προς το μέρος που εκτυλίσσεται η τραγωδία, κοντά στη μπασκέτα του σχολείου.


Τραγική -και ταυτόχρονα ανατριχιαστική- ειρωνεία: Η χορωδία του σχολείου τραγουδά τον Παλιάτσο του Νότη Μαυρουδή. Οι παιδικές φωνές ακούγονται να τραγουδούν το στίχο: Τραγούδι λέω δυνατά, ν’ ακούσουν όλα τα παιδιά, ν’ ακούσει η Πολιτεία…» Στην περίπτωση του Μάριου, όμως, η Πολιτεία δεν άκουγε….


Δείτε βίντεο:
Σοκ: Από αδέσποτη σφαίρα σκοτώθηκε ο 10χρονος μαθητής στο σχολείο στο Μενίδι

protothema.gr

The post Η στιγμή της τραγωδίας: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο λίγο αφότου κατέρρευσε στο σχολείο ο Μάριος appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.