Πάνος Παπανικολάου: Ο Νίκος Τόσκας συκοφαντεί τους γιατρούς του "Αγία Σοφία"!

Τον ίδιον τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα υποδεικνύει την Δευτέρα 12 Ιουνίου ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου ως τους... "κύκλους της ΕΛ.ΑΣ.", οι οποίοι επετέθησαν φραστικά το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουνίου στους γιατρούς του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Αγία Σοφία", με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου παιδιού από το Μενίδι της Αττικής!

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου αναφέρει τα εξής στην γραπτή δήλωσή - καταγγελία του:
"Ο κ. Τόσκας μιλώντας ως "κύκλοι της ΕΛΑΣ" ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία". Με μια ανακοίνωση που βρίθει ανοησιών και ασχετοσύνης περί του θέματος, προσπαθεί να μεταθέσει στους ... γιατρούς τις ευθύνες της ΕΛΑΣ. Αγνοεί πως όταν προσκομίζεται στα Επείγοντα ένα παιδί άσφυγμο με μυδρίαση η προσπάθεια φυσικά θα επικεντρωθεί στην ανάνηψη, και από την στιγμή που αυτή η προσπάθεια δυστυχώς αποτυγχάνει και στο Τμήμα Επειγόντων διαπιστώνεται ο θάνατος, τα υπόλοιπα είναι αρμοδιότητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Αποτελεί γελοιότητα να επιχειρούν ο κ. Τόσκας και οι «κύκλοι» του να κάνουν μαθήματα σοβαρότητας και κοινωνικής ευθύνης στους μαχόμενους υγειονομικούς του ΕΣΥ οι οποίοι κατ’ επανάληψη έχουν αντιμετωπίσει θύματα ενεργειών και παραλείψεων της ΕΛΑΣ.

Είναι απαράδεκτο οι κ.κ. υπουργοί Υγείας να σιωπούν και να επιτρέπουν στον κ. Τόσκα να μεταθέτει στους γιατρούς του ΕΣΥ τις ευθύνες της ΕΛΑΣ.".Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.