Ετοιμάζουν την χαριστική βολή στους Έλληνες – Συνέδριο παγκόσμιας κυβέρνησης στην Αθήνα

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Γνωρίζετε τι είναι το UniverSSE 2017; Αποτελεί πανευρωπαϊκό συνέδριο, το οποίο ενδέχεται να δώσει την χαριστική βολή στην οικονομία της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Γνωρίζετε πως ετοιμάζουν αλλαγές στον πλανήτη, οι οποίες θα τον αλλάξουν για πάντα όπως τον ξέραμε; Γνωρίζετε πως ετοιμάζουν ανακατανομή του πλούτου διαλύοντας την μεσαία τάξη και δίνοντας απλά ψίχουλα στις φτωχές μάζες που όλο και διογκώνονται ζητώντας απεγνωσμένα παγκόσμιο ηγέτη;

Ξεκίνησε και μάλιστα στην Αθήνα 4ο πανευρωπαϊκό συνέδριο κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας από σήμερα (Παρασκευή 9/6) και πραγματοποιείται, ως και την Κυριακή, 11 Ιουνίου, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπου κοινωνική οικονομία βλέπετε διάλυση της ελεύθερης αγοράς και επιχειρήσεις, όπου θα δίνουν λόγο στο κράτος ή μάλλον σε αυτούς που χρωστά το κράτος, οι οποίοι, με την σειρά τους, ενδέχεται παραδώσουν τα χρέη σε ένα κέντρο διαχείρισης.

Όπως αναφέρεται, «στο πλαίσιο της ανάπτυξης ενός διεθνούς διαλόγου για την κοινωνική και οικονομική πρακτική που αλλάζει, σε παγκόσμιο επίπεδο, η πόλη της Αθήνας θα βρεθεί, για τρεις ημέρες, στο επίκεντρο μιας «συζήτησης» που εστιάζει στην παρουσίαση και ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν να διασφαλίσουν, σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη, ένα καλύτερο μέλλον-παρόν, δίνοντας βάρος, όχι μόνο στην επιβίωση αλλά και στις αξιοπρεπέστερες συνθήκες διαβίωσης, καθημερινά».

Αξιοπρέπεια αντί για παραγωγική ανάπτυξη και ευημερία.

«Παράγουμε, μετασχηματίζουμε, συμμετέχουμε, με βάση τις ανάγκες μας και τις δυνατότητες του περιβάλλοντος», αναφέρουν συνοψίζοντας τους στόχους τους οι διοργανωτές του συνεδρίου.

«Πρόκειται για το τέταρτο ευρωπαϊκό συνέδριο κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ευρωπαϊκού δικτύου ripess, ένα δίκτυο που απλώνεται πάνω από 25 χώρες της Ευρώπης και αφορά οργανώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, συνεταιρισμούς και πρωτοβουλίες γύρω από τα κοινά…», αναφέρει ο Χρήστος Γιοβανόπουλος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου

Ο ίδιος πρόσθεσε: «στο συνέδριο θα παραβρεθούν αντιπρόσωποι από δίκτυα από όλες αυτές τις χώρες και, επίσης, δεκάδες αντίστοιχες πρωτοβουλίες από την Ελλάδα, όπως και ακαδημαϊκοί, οικονομολόγοι, ακτιβιστές, κ.ά. Το συνέδριο χωρίζεται σε τέσσερις θεματικές: Η πρώτη αφορά το συνεργατισμό και την αλληλέγγυα οικονομία, η δεύτερη αφορά τις μορφές κοινωνικής ένταξης και πτυχές της αλληλέγγυας οικονομίας, με έμφαση στο προσφυγικό ζήτημα, η τρίτη αφορά την υπεύθυνη κατανάλωση και έναν διαφορετικό τρόπο παραγωγής, κυρίως, με αγροτικά προϊόντα και καταναλωτικά αγαθά».

Προσέξατε όρους; Συνεργατισμός, αλληλέγγυα οικονομία, μεταναστευτικό, υπεύθυνη κατανάλωση.

Όλα πλέον θα έχουν αυστηρά όρια, η εποχή του «αφεντικού του εαυτού μου» τελειώνει, της οποίας το τέλος, μην ξεχνάτε, είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Όλοι θα «συνεργαζόμαστε» υπό την «αιγίδα» του Κράτους και θα δίνουμε λόγο σε μία παγκόσμια εξουσία. Αυτό προωθούν στο εν λόγω συνέδριο ακόμα και αν δεν το ξέρουν!

el.gr

The post Ετοιμάζουν την χαριστική βολή στους Έλληνες – Συνέδριο παγκόσμιας κυβέρνησης στην Αθήνα appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.