Αυτόν τον Πήγασο ποιος θα τον πάρει;

Εντείνονται οι φήμες για ενδιαφέρον και «δυνατή προσφορά» από Μελισσανίδη

- Ποιος θα πάρει τον Πήγασο;
- Ο Σαββίδης!
- Σιγά μην βάλει λεφτά ο Ιβάν για τον Πήγασο...
- Γιατί το λες... Θα θέλει το υπόλοιπο 13% του Μega.
- Ετσι λέγαμε και για τον ΔΟΛ κι o Σαββίδης έβαλε τα λιγότερα από όλους!..
- Tότε ποιος;
- Μην ξεχνάτε τον Δ. Μελισσανίδη που λένε ότι ήταν αυτός που έδωσε 21 εκατ. για τον ΔΟΛ.. αλλά τον κέρδισε στη στροφή ο Mαρινάκης.
- Κι ο Μάρης;
- Αυτοί οι δύο, Μελισσανίδης και Μάρης, μάλλον πάνε μαζί... Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο Πήγασος θα βγει σε πλειστηριασμό κομμάτι - κομμάτι. Οπότε μπορεί να πάρουν όλοι από κάτι...

Οι παραπάνω διαλογοι ακούγονται συχνά σε, διαδρόμους, πηγαδάκια στα δημοσιογραφικά γραφεία, στο Dacappo κ.α καθώς το αδιέξοδο στον Πήγασο είναι δεδομένο αφού, όπως γράφτηκε, οι τράπεζες αποφάσισαν να πραγµατοποιήσουν στις 26 Ιουλίου δηµόσιο πλειστηριασµό για την πώληση των εταιρειών (κομμάτι - κομμάτι) που συνθέτουν τον όµιλο της εκδοτικής εταιρείας του Φώτη Μπόμπολα. Εdώ να σημειώσουμε ότι "σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ημερομηνία και διαδικασίες πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος Εκδοτική», η εταιρία γνωστοποίησε ότι δεν έχει λάβει γνώση επί των ως άνω αναφερομένων στα εν λόγω δημοσιεύματα, άλλως θα είχε ήδη προβεί σε σχετική ανακοίνωση".
Πάντως το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη να ενδιαφέρεται για κάποια από τα Μέσα του Πήγασου -κυρίως για τις εφημερίδες, λένε. Συγκεκριμενα, όπως γράφει το enimerosi24, πρόσωπα από το περιβάλλον του Μελισσανίδη τα οποία έχουν ήδη εμπλοκή στα ΜΜΕ, υποστηρίζουν ότι o επιχειρηματίας θα κατέβει με «δυνατή προσφορά» για τους τίτλους του Πήγασου.


from zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.