Ο Υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να κλείσουν οι πόρτες για τους μουσουλμάνους μετανάστες

© RIA Novosti / Alex MacNaughtan
Αστυνομικός κλοιός στην βόρεια πλευρά του London Bridge, μετά την τρομοκρατική επίθεση της νύχτας της 4ης Ιουνίου

Βαρσοβία, 4 Ιουνίου  – RIA Novosti. Οι πράξεις τρομοκρατίας στην Ευρώπη οφείλονται στη συνύπαρξη της πολυπολιτισμικότητας, είναι απαραίτητο να σταματήσει η πολιτική του  ανοίγματος  εισόδου στους μουσουλμάνους μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας Mariusz Blashchak σχολιάζοντας την τελευταία Τρομοκρατική επίθεση   στο Λονδίνο [1].

«Η απειλή των τρομοκρατικών επιθέσεων  που διαπράττουν οι  μουσουλμάνοι τρομοκράτες στη Δυτική Ευρώπη είναι  γεγονός, αλλά όχι περιστατικό» – δήλωσε μιλώντας απευθείας στον αέρα  της πολωνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας για την πολιτική της πολυπολιτισμικότητας, ο Blashchak υπογράμμισε ότι παίρνουμε τους «κακούς καρπούς». «Είναι η απόκλιση  από τις ρίζες ενός πολιτισμού της Ευρώπης, και από τον  Χριστιανισμό … Η συνύπαρξη με την πολιτική της πολυπολιτισμικότητας, μια πολιτική συσχέτισης της  ορθότητας, φέρει κακούς καρπούς» – είπε.


Από αυτή την άποψη, ο Blashchak επεσήμανε την αδυναμία συμμετοχής της Πολωνίας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επανεγκατάστασης προσφύγων. «Μπορώ να πω απ ‘ευθείας, για κάτι που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να επιβάλει στην Πολωνία, όπως συμφώνησε  απαράδεκτα η προηγούμενη κυβέρνηση. Μπορεί να προκαλέσει τα σοβαρά και τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη Δυτική Ευρώπη», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει τη μεταναστευτική πολιτική, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των συνόρων για  την εισροή μουσουλμάνων μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

«Είναι απαραίτητο να αλλάξουμε την πολιτική της μετανάστευσης, είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε στις ευρωπαϊκές αξίες που απορρέουν  από τον  χριστιανικό πολιτισμό, όπου θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα, ακολουθώντας  διαδοχικές ενέργειες και ένα από τα στοιχεία αυτών των δράσεων είναι ο τερματισμός της πολιτικής ανοίγματος  της  πόρτας εισροής των  μουσουλμάνων μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική, από τη Μέση Ανατολή «- είπε ο Μπλατσάκ.

Νωρίτερα η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May ανέφερε ότι τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στο Λονδίνο για τους τελευταίους δυόμισι μήνες δεν συνδέονται άμεσα μεταξύ τους, είναι ενωμένες μόνο από την ισλαμική ιδεολογία.

Στο Λονδίνο, στις 22 Μαρτίου, σημειώθηκε τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή πέντε ανθρώπων, ενώ τραυματίστηκαν δεκάδες. Ο τρομοκράτης Khalid Masoud οδήγησε το αυτοκίνητο του πάνω  στους πεζούς στη γέφυρα Westminster, στη συνέχεια στη Βουλή του Κοινοβουλίου τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό . Ο τρομοκράτης εκκαθαρίστηκε από τον φύλακα του Υπουργού Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας.

Δείτε φωτογραφίες:
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο

Η επόμενη τρομοκρατική επίθεση συνέβη στις 22 Μαΐου στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αμερικανίδας  τραγουδίστριας Ariana στη Grande. Οι ανατινάξεις πραγματοποιήθηκαν από τον βομβιστή αυτοκτονίας Salman Abedi. 22 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 12 παιδιών, πέθαναν. Την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση ανέλαβε  [2] τρομοκρατική οργάνωση (IS *), απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία και σε ορισμένες άλλες χώρες.

Το βράδυ του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος στη Γέφυρα του  Λονδίνου , στη συνέχεια τρεις ένοπλοι, έχοντας βγει από το αυτοκίνητο, επιτέθηκαν με μαχαίρια περαστικούς. Οι τρομοκράτες εκκαθαρίστηκαν  από την αστυνομία σε οκτώ λεπτά από τη στιγμή της έναρξης της  πρόκλησης. Ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, 48 τραυματίστηκαν, μερικοί – σε σοβαρή κατάσταση.
* Τρομοκρατική οργάνωση  απαγορευμένη  στη Ρωσία.

Σχετικά με τις μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη το 2015-2017, ανατρέχοντας στην αναφορά του  RIA Novosti >> [3]

Από τις μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, δείτε τα έτη 2015-2017 στη Βοήθεια RIA Novosti >>
© RIA Novosti, γραφημάτων Πηγαίνετε στην τράπεζα φωτογραφιών Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

References [ βιβλιογραφικές αναφορές]  теракты в Лондоне
   ( http://ift.tt/2suUM2O )  «Исламское государство»
   ( http://ift.tt/1RNHOTf )  справке РИА Новости >>
   ( http://ift.tt/2rVt7v0 )
https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

The post Ο Υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να κλείσουν οι πόρτες για τους μουσουλμάνους μετανάστες appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.